Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 noiembrie 2018

„PDL câştigă în peste 20 de comune!”


Bulacu-Romulus• afirmă Romulus Bulacu, care susţine că unele sondaje de opinie arată că partidul de guvernământ stă mai bine, faţă de 2008, în zona rurală

În această perioadă, Uniunea Social Liberală îşi definitivează candidaturile pentru alegerile locale din luna iunie. La PDL, lucrurile stau în mare parte la fel. În plan judeţean, se fac speculaţii despre mulţi primari care ar fi tentanţi să părăsească partidele din care fac parte, fiind amăgiţi cu promisiuni din toate părţile „Singurul primar care ar putea părăsi PDL este Ştefan Verdeş de la Livezi. Trebuie spus că domnul Verdeş nu va pleca din cauza PDL, ci a neînţelegerilor pe care le are cu organizaţia din localitatea respectivă. În rest, primarii noştri nu vor pleca la alte partide, chiar dacă unii consideră că erodarea partidului la guvernare le-ar scădea şansele la alegerile din iunie…. Ştiu şi ei, însă, că-n mediul rural contează omul, mai puţin partidul”, ne-a declarat Romulus Bulacu.

Conform spuselor vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, unele sondaje de opinie arată o creştere a PDL în mediul rural! „Nu ar trebui să mire aceste aspect, deoarece criza nu a afecta foarte mult zona rurală a României, faţă de mediul urban. În plus, anumite măsuri ale guvernării PDL, cum ar fi pensia minimă de 350 lei, au fost înţelese aşa cum trebuie în satele şi comunele României. În aceste condiţii, eu cred că în Vâlcea vom avea mai mulţi primari faţă de momentul actual, adică peste 20 de comune vor fi conduse de primari PDL. O parte dintre cei în funcţie îşi vor adjudeca noi mandate, iar în alte comune avem candidaţi mai buni decât alte formaţiuni politice”, a conchis Romulus Bulacu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: