Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 decembrie 2018

Pauză în Divizia A2


• liga a II-a naţională de handbal feminin a intrat în „vacanţă”. CS Chimia Râmnicu Vâlcea a încheiat cu un succes turul de campionat

Sâmbătă, Sala „Traian” din Râmnic, a fost gazda ultimei partide oficiale din anul 2011 susţinută de CS Chimia. Echipa pregătită de Nicoleta Lazăr a înregistrat o evoluţie bună în această primă parte a întrecerii din Divizia A2 Vest, mai ales dacă ţinem cont de faptul că este o nou-promovată, oficialii clubului luând decizia de a se înscrie în campionat cu doar câteva zile înainte de startul lui (luna septembrie). În ultima rundă, chiar dacă au jucat pe teren propriu, adversarul pe care l-au întâlnit „chimistele mici” se anunţa unul de calibru, ocupanta poziţiei secunde în clasament (la acel moment), CS Timişoara. Însă, probabil bănăţencele au venit la Vâlcea mai mult cu gândul la vacanţă, ele neridicându-se la nivelul gazdelor. Prima repriză a fost la discreţia râmnicenelor, scorul pauzei fiind favorabil lor, 20-15. Actul secund a fost mai echilibrat, sportivele timişorene încercând să pună probleme şi să echilibreze disputa, însă „soarta” partidei era decisă, handbalistele Nicoletei Lazăr impunându-se la final cu scorul de 39-32. Celelalte cinci partide care au avut loc în Seria Vest, contând tot pentru ultima rundă au fost: Universitatea Reşiţa – CSŞ Caracal 24-39 (12-18 era scorul înregistrat la pauza întâlnirii); Universitar „Constantin Brâncuşi” Târgu-Jiu – Mureşul Târgu-Mureş 31-22 (17-12); Bowling Sfântu Gheorghe – Universitatea Timişoara 29-25 (14-14); CSM Slatina – HC Alba Sebeş 25-24 (16-17) şi CSM Bistriţa – CSM Sfântu Gheorghe 24-21 (13-15).

În clasamentul final al turului de campionat, CS Chimia a urcat o poziţie graţie victoriei din ultima etapă, „staţionând” astfel pe locul şase. Dar iată care este ierarhia completă a seriei Vest: Universitar Târgu-Jiu 18p (+58); CSŞ Caracal 16p (+64); CS Timişoara 14p (+36); Mureşul Târgu-Mureş 14p (+15); Bowling Sfântu Gheorghe 13p (+7); CS Chimia Râmnicu Vâlcea 11p (+3); HC Alba Sebeş 10p (+3); CSM Slatina 10p (-12); CSM Sfântu Gheorghe 9p (+4); CSM Bistriţa 9p (-6); Universitatea Timişoara 7p (-62) şi Universitatea Reşiţa 1p (-110). Important de menţionat este faptul că echipele clasate pe primele două locuri, au şansa la finalul campionatului de a ajunge în Liga Naţională, în timp ce ultimele două poziţii sunt retrogradabile.

Următoarea etapă (prima din retur) pentru CS Chimia Râmnicu Vâlcea va avea loc în data de 4 februarie 2012, atunci când „chimstele mici” vor avea de susţinut o partidă la Reşiţa, contra ultimei clasate a seriei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: