Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 decembrie 2018

Patru din opt parlamentari au plantat arbori


Direcția Silvică Vâlcea a demarat activitățile din cadrul Programului „Luna plantării arborilor”, ocazie cu care s-au plantat pomi pe raza Ocolului Silvic Stoiceni. Au participat mai mulți elevi de la Școala Gimnazială Galicea, dar și patru din cei opt parlamentari vâlceni. Au răspuns prompt deputații: Daniela Oteșanu, Vasile Cocoș, Dumitru Lovin și Eugen Neață. Toți participanții au plantat arini negri. La fața locului, s-a aflat și directorul Direcției Silvice Vâlcea, George Mihăilescu.
Deputatul Neață s-a arătat incântat de inițiativă, mai ales că nu este pentru prima dată când plantează arbori, amintindu-și de perioada copilăriei, când planta copaci la Stoilești, locul său natal. Încântat a fost și deputatul Vasile Cocoș, și el amintindu-și de anii petrecuți în comuna Vlădești, când elevii erau luați de la școală și duși să planteze pomi.
Cu sfaturi utile pentru participanți, în special pentru copii, a contribuit șeful ocolului Silvic Stoiceni, Mircea Popa. Programul „Luna plantării arborilor” se va desfășura până la mijlocul acestei primăveri, mai exact pe 15 aprilie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Etichete: , ,

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: