Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

18 decembrie 2018

Orașul Berbești, scotocit de polițiști


Polițiștii Serviciului Rutier, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Poliției orașului Horezu, municipiului Râmnicu Vâlcea, Serviciului de Ordine Publică, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale au acționat, în data de 30 martie, pe raza orașului Berbești. Scopul amplei acțiuni a fost reprezentat de prevenirea săvârșirii de fapte antisociale și reducerea riscului rutier.
Au fost oprite pentru control 57 de autovehicule, fiind aplicate 38 de sancțiuni contravenționale la regimul rutier. De asemenea, polițiștii au reținut un certificat de înmatriculare și a fost depistat în trafic un șofer fără permis de conducere, fiind înregistrat un dosar penal.
Polițiștii au controlat 11 agenți economici, aplicând cinci sancțiuni contravenționale în cuantum total de peste 12.000 de lei, pe linia sistemelor de pază, dar și pentru acte de comerț ilicit. Au fost confiscate, de asemenea, sume de bani și produse alimentare în valoare de peste 400 de lei. Acțiunile vor continua în perioada următoare.

Acțiune pe linie rutieră la Sutești
Polițiștii Secției 3 Rurală Sutești și cei ai posturilor arondate au acționat, în ultimele zile ale lunii martie, pe raza de competență, în vederea combaterii nerespectării regulilor de circulație. Astfel, oamenii legii au constatat 24 de contravenții, aplicând sancțiuni ce s-au ridicat la o valoare de aproximativ 9.000 de lei. Au fost, de asemenea, reținute trei permise de conducere și cinci certificate de înmatriculare.
În timpul acțiunii, polițiștii au depistat în trafic, pe raza comunei Gușoeni, un șofer cu vârsta de 50 de ani și domiciliul în comuna Șeluș, județul Arad, care conducea fără permis de conducere. După constatarea acestei infracțiuni, polițiștii vâlceni au înregistrat dosar penal pe numele bărbatului domiciliat în județul Arad.

Alcoolul s-a urcat iar la volan
• două accidente s-au produs pe raza comunelor Grădiștea și Sinești
Polițiștii comunei Tetoiu și cei ai orașului Berbești au intervenit în urma producerii a două accidente rutiere, soldate doar cu pagube materiale, ambele survenite pe fondul consumului de alcool. În seara zilei de 29 martie, polițiștii comunei Tetoiu, în timpul patrulării, au intervenit în comuna Grădiștea, la un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale. În fapt, un șofer cu vârsta de 59 de ani, în timp ce se deplasa pe raza localității, la volanul autoturismului personal, într-o curbă la dreapta, nu a adaptat corespunzător viteza, părăsind partea carosabilă. În urma verificării cu aparatul etilotest, a reieșit că bărbatul avea o alcoolemie de 0.88mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au deschis un dosar penal.
La aceeași dată, polițiștii orașului Berbești au intervenit pe raza comunei Sinești la un alt eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale. În fapt, un șofer cu vârsta de 54 de ani, care se deplasa pe raza comunei, a pierdut controlul autovehiculului, intrând în șanț. În urma verificării cu etilotestul, a rezultat că bărbatul avea o alcoolemie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii vâlceni anunță continuarea cercetărilor și în acest caz.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Politie

%d blogeri au apreciat: