Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 noiembrie 2018

Oltchimul nu moare!


• oficialii clubului au anunţat care va fi bugetul pentru noul sezon, dar şi numele handbalistelor care vor rămâne la echipă

Astăzi, de 1 Mai, iubitorii sportului din Vâlcea au primit o veste excelentă. Brand-ul prin care judeţul nostru s-a făcut cunoscut în Europa şi în întreaga lume a primit undă verde pentru un nou sezon. Prin intermediul unui comunicat de presă, conducătorii CS Oltchim au făcut publice condiţiile financiare de care va dispune echipa în anul competiţional 2013/2014, precum şi numele handbalistelor care vor apăra culorile clubului chimist.
 

Buget de un milion şi jumătate de euro. Preşedintele FRH s-a implicat personal pentru atragerea sponsorilor

După o perioadă de aproape două luni, în care incertitudinile au fost la ordinea zilei, iar aproape toate jucătoarele erau date ca şi transferate la alte cluburi puternice din Europa, oficialii Oltchimului au ieşit astăzi cu bugetul „creionat” pentru viitorul sezon, în valoare de 1,5 milioane euro, un buget care, deşi redus la jumătate comparativ cu cel obişnuit din ultimele sezoane, poate susţine fără probleme echipa în grupele Ligii Campionilor. Referitor la această chestiune, în comunicatul postat pe site-ul clubului se arată: „S-a decis crearea unui buget de 1,5 milioane euro, buget care permite continuarea activităţii la un nivel înalt de performanţă, ştiut fiind faptul că anul viitor echipa va participa direct în grupele Ligii Campionilor. Efortul clubului de a găsi finanţarea necesară, dublat de cel al Federaţiei Române de Handbal, prin persoana preşedintelui Cristian Gaţu, oferă garanţia participării în bune condiţii în Liga Campionilor, sezonul 2013/2014, deoarece în contractele existente, până în prezent, cu diferite firme ce vor deveni partenere ale clubului, există interesul acestora de a susţine activitatea handbalistică internaţională de la Râmnicu Vâlcea”.
 

Barbosa, „vârful de lance” în noul sezon

Chiar dacă a fost dată ca şi transferată la campioana Macedoniei, Vardar Skopje, iar portugheza cu cetăţenie spaniolă nu a dezminţit faptul că agentul ei a purtat negocieri cu respectivul club, Alexandrina Barbosa a decis să rămână încă un sezon la Vâlcea. Alături de această handbalistă extrem de talentată, alte cinci sportive au confirmat deja că vor să apere culorile clubului Oltchim. Este vorba despre Iulia Curea, Adriana Nechita, Iulia Managarova, Adina Meiroşu şi Nicoleta Safta. Conducătorii formaţiei vâlcene au mai anunţat că încă trei handbaliste, ce se află sub contract cu Oltchim, dar care au evoluat până acum pentru alte formaţii, se vor întoarce, din vară, la Vâlcea. Este vorba despre Dana Băbeanu, Eliza Buceschi şi Andreea Polocoşer.
 

Neagu şi Ungureanu, în expectativă. Bulatovic şi Manea, out

De asemenea, în comunicatul de presă se specifică şi faptul că unele handbaliste nu au anunţat dacă vor mai rămâne în lotul chimist. Aici le putem aminti pe Aurelia Brădeanu, Ramona Farcău, Silvia Navarro, Cristina Neagu şi Paula Ungureanu; sportive care vor oferi însă un răspuns exact cât de curând. Iar dacă aceste handbaliste nu s-au decis încă în ceea ce priveşte numele echipelor pentru care vor evolua sezonul viitor, există câteva despre care se ştie cert că şi-au încheiat conturile cu multipla campioană a României. Pe această listă se află Katarina Bulatovic, Amandine Leynaud, Marija Jovanovic, Oana Manea, Allison Pineau şi Ionela Stanca.
 

Funcţia Steluţei Luca, ultima dilemă

Cum în toată această „avalanşă” de zvonuri din ultimele luni, transferuri confirmate şi altele infirmate, s-a vorbit aproape în exclusivitate despre jucătoare, trebuie să aducem câteva informaţii şi în privinţa oamenilor care conduc echipa de pe banca tehnică. Aşa cum am mai precizat în numerele noastre anterioare, doi dintre cei trei antrenori care au pregătit Oltchimul în acest sezon (este vorba despre danezii Jakob Vestergaard şi Mette Klit) au plecat deja de la Vâlcea. Singura care a rămas acum la timonă, la greu am putea spune, este Steluţa Luca. Fosta mare handbalistă ocupă însă aceeaşi funcţie pe care a deţinut-o pe parcursul sezonului, aceea de antrenor secund, iar oficialii de la Oltchim urmează să adopte o decizie în ceea ce priveşte calitatea ei în viitorul sezon: secund sau principal.

Clubul mulţumeşte celor care au fost aproape de echipă


În încheierea comunicatului de presă la care am făcut referire, reprezentanţii clubului Oltchim au dorit să transmită un mesaj celor care nu au părăsit echipa la greu şi au crezut în forţa acesteia de a trece peste toate obstacolele: „Tuturor celor care au hotărât să rămână, chiar şi pe salarii mai mici decât anii trecuţi, precum şi celor care acceptă să se alăture familiei Oltchim, dorim să le mulţumim în mod public”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: