Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 noiembrie 2018

Oltchim va întâlni mâine pe SCM Craiova


han_roxana• Roxana Han revine în Sala „Traian” la nici două săptămâni după despărţirea de Oltchim

Aflate deja în plină „febră” a meciurilor din Liga Campionilor, sportivele pregătite de Radu Voina mai au nevoie şi de unele momente de „respiro”, iar o astfel de perioadă poate fi considerată cea care se prefigurează în această săptămână, când campioanele României nu vor mai efectua nicio deplasare, având în vedere „culoarul” de timp favorabil pe care l-au prins, cu patru meciuri consecutive, toate desfăşurate pe teren propriu (cu HCM Roman şi SCM Craiova în Liga Naţională; Metz Handball şi Buducnost Podgorica în Liga Campionilor).

Mâine, 14 februarie, pentru „chimiste” va urma poate cea mai facilă dintre partidele campionatului intern, la Vâlcea urmând să sosească „lanterna roşie” a Ligii Naţionale, SCM Craiova – grupare clasată pe ultima poziţie, cu şanse reduse de a mai evolua şi sezonul următor pe prima „scenă” a handbalului feminin românesc. Totuşi, oltencele s-au întărit încă de la startul returului, cea mai importantă achiziţie fiind de departe chiar „galactica” Roxana Han, împrumutată de la CS Oltchim pe o perioadă de minim 6 luni. Acest meci, contând pentru runda a XV-a, va avea loc mâine, în Sala Polivalentă, startul partidei fiind programat pentru ora 18.00.

Însă, prima etapă din cadrul etapei cu numărul cincisprezece s-a disputat în urmă cu o săptămână, atunci când CSM Cetate Devatrans a cedat pe propriul teren împotriva formaţiei pregătite de Gheorghe Tadici, HC Zalău, cu scorul de 15-22 (7-11 fiind rezultatul consemnat la pauza întâlnirii). Meciurile rundei au continuat sâmbătă, 11 februarie, atunci când s-au desfăşurat următoarele dueluri: Universitatea „Neptun” Constanţa – Corona 2010 Braşov 20-19 (10-8); CSM Ploieşti – CSM 2010 Bacău 32-26 (17-9) şi HCM Baia Mare – HCM Dunărea Brăila (joc amânat pentru o dată ulterioară din pricina condiţiilor meteorologice care nu au permis echipei de la malul Dunării efectuarea deplasării cu autocarul până în Maramureş). Mâine, etapa va continua cu CS Oltchim – SCM Craiova, pentru ca miercuri, 15 februarie, să se dispute şi ultimele două partide, tot din cadrul acestei runde prelungite, iată, pe un interval de nouă zile: HC Oţelul Galaţi – CSM Bucureşti şi HCM Roman – Universitatea „Jolidon” Cluj.

În acest moment, clasamentul parţial pentru jumătatea superioară a ierarhiei Ligii Naţionale se prezintă astfel: CS Oltchim este lider detaşat în continuare, cu 26 de puncte obţinute din 13 partide disputate (maximul posibil), poziţiile următoare fiind ocupate de HC Zalău 23p (15 meciuri); HC Oţelul Galaţi 19p (13 meciuri); Universitatea „Jolidon” Cluj 19p (13 meciuri); HC Dunărea Brăila 17p (13 meciuri); Corona 2010 Braşov 16p (15 meciuri) şi CSM Ploieşti 11p (15 meciuri). Următorul joc al „chimistelor” în cam­pio­natul intern ar trebui să se desfăşoare sâmbătă, 18 februarie, în deplasare la Cluj-Napoca, împotriva Universităţii „Jolidon”; însă, datorită faptului că la numai o singură zi distanţă (duminică, 19 februarie), Oltchimul va întâlni pe Buducnost Podgorica în cea de-a treia partidă din cadrul fazei grupelor principale ale Ligii Campionilor, meciul de la Cluj va fi amânat pentru o dată ulterioară, stabilită de comun acord între conducerile celor două cluburi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: