Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 decembrie 2018

Oltchim nu ne scapă de emoții


La Filiași, într-o sală de școală cu mai puțin de 200 de spectatori, chiar dacă afară așteptau să intre mulți alți suporteri, Oltchim a început meciul cu SCM Craiova într-un ritm bun doar în atac, Stanca, Ardean și Fiera păstrând, în primele 9 minute, un avantaj de 2 puncte permanent pe tabelă. Cu toate acestea, defensiva a lăsat de dorit, elevele lui Bogdan Burcea reușind să-și creeze de numai puțin de 5 ori ocazia să înscrie (5-3 min 9). Chiar dacă două minute mai târziu Oltchim dovedea mai multă seriozitate în apărare și a profitat de greșelile tinerelor craiovence, 10 la 6 pe tabelă, gazdele fructifică două erori nepermise ale campioanelor și reduc din diferență. Un time-out cerut de Radu Voina pare să pună lucrurile în ordine, Tolnai apărând un 7 metri, după care Șoit și Ardean duc scorul la plus cinci: 13-8 minutul 17.craiova-oltchim Au urmat un alt time-out, de această dată al gazdelor, și două minute de joc în care remarcate sau făcut doar portărițele celor două combatante, Oltchim ratând chiar și un 7 metri. Experiența și valoarea (aș putea spune că mai puțin voința), au făcut ca până la pauză Oltchim să își mărească avantajul la 8 goluri: 19-11.
Al doilea mitan debutează spectaculos pentru gazde, acestea fructificând 3 contraatacuri din 5, în timp ce vâlcencele îl aduc la disperare pe Radu Voina. Scor în 22-15 minutul 40. Urmează câteva intervenții foarte bune ale fostei vâlcence Ildiko Kerekes (antrenor secund și portar al craiovencelor) care ridică în picioare suporterii locali și ajută la micșorarea diferenței pe tabelă (22-16).  Cu un sfert de oră înainte de final avantajul campioanelor rămâne cu un punct mai mic decât de la pauză: 25-18. Un 7 metri fructificat de gazde menține egalitatea în a doua repriză, cu 10 minute înainte de final: 27-19. Doar trei minute mai târziu aceleași 8 goluri în plus pentru Oltchim: 29-21. Fluierul final este dat după un ultimă lovitură de la 7 metri valorificată de Ardean: 33-23.
Au jucat:
Smedescu, Tolnai, Curea(1), Managarova(1), Stanca(6), Nechita (1), Ardean(8), Farcau(2), Fiera(5), Vetkova, Chirilă(2), Manea, Geiger(3), Jovanovici(3), Brădeanu(1) și Vizitiu de la Oltchim, respectiv Vlăsceanu, Kerekes, Pătru(5), Ivan(1), Lăzărin(2), Pătuleanu I., Gogoriță (6), Apipie (2), Ion, Ianoși (5), Ilie, Nicu, Florica (2) și Pătuleanu E. pentru Craiova.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: