Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

10 decembrie 2018

Oltchim continuă procesul de integrare


• Oltchim a achiziţionat instalaţia de Oxigen-Azot de pe platforma petrochimică de la Arpechim Piteşti

Oltchim SA a finalizat în data de 09.05.2011 negocierile cu reprezentanţii OMV Petrom pentru achiziţia activelor aferente Instalaţiei de oxigen-azot de pe platforma petrochimică Arpechim Piteşti. Instalaţia asigură necesarul de azot, oxigen şi aer comprimat pentru petrochimie, iar achiziţionarea ei va asigura independenţa furnizării de utilităţi în cadrul Diviziei Petrochimice Bradu.

În urma semnării contractului de vânzare-cumpărare, Oltchim a achiziţionat Instalaţia de producţie oxigen-azot şi terenul aferent acesteia, valoarea tranzacţiei ridicându-se la 1,6 milioane lei. Tranzacţia încheiată vizează transferul instalaţiei de oxigen-azot cu 3 linii de fabricaţie LINDE pe o suprafaţă construită de aproximativ 5 mii mp şi a terenului intravilan în suprafaţă totală de 21 mii mp.

„Achiziţia instalaţiei de oxigen-azot face parte din procesul de integrare a Oltchim cu petrochimia de pe platforma de la Piteşti. Instalaţia va asigura independenţa furnizării de utilităţi în cadrul Diviziei Petrochimice Oltchim în condiţii de preţ mai avantajoase care vor duce la optimizarea costurilor de producţie”, a declarat Constantin Roibu, directorul general al Oltchim.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: