Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

10 decembrie 2018

Olimpicele vin la Vâlcea


• cele şase „chimiste” care au participat la Jocurile Olimpice se vor alătura în acest week-end lotului sportivelor de la Oltchim

Şase handbaliste au făcut cunoscut în acest an numele campioanei României la cel mai înalt nivel sportiv de pe mapamond. Mai mult decât atât, trei dintre acestea au reuşit evoluţii extraordinare alături de naţionalele lor, cucerind două medalii de argint (muntenegrencele Katarina Bulatovic şi Marija Jovanovic) şi una de bronz (spaniola Silvia Navarro). Însă, cum Jocurile Olimpice au luat sfârşit, stranierele Oltchimului se vor îndrepta rând pe rând către Vâlcea, toate cele şase urmând să sosească până la sfârşitul acestei săptămâni. Vineri vor ajunge franţuzoaicele Amandine Leynaud şi Allison Pineau, dar şi rusoaica Ekaterina Vetkova. În cursul zilei de duminică este de aşteptat ca şi cele trei medaliate de la Londra să se alăture restului lotului de jucătoare.

În cursul conferinţei de presă susţinută joi, Steluţa Luca a oferit câteva declaraţii referitoare la sosirea celor şase handbaliste: „Este foarte important faptul că, începând de luni, vom avea la dispoziţie tot lotul de jucătoare. Ne bucurăm că niciuna dintre handbalistele care au fost la Londra nu are probleme medicale, toate fiind apte pentru antrenamente. Cred că ele nu vor avea probleme de adaptare la Vâlcea, mai ales că sunt sportive de mare valoare. Allison Pineau a mai fost la Vâlcea, ştie care sunt condiţiile. Despre Amandine Leynaud am auzit că este o sportivă foarte valoroasă dar şi un om extraordinar. Prin aceste transferuri au fost acoperite toate posturile deficitare. Chiar şi la nivelul extremelor stăm destul de bine. Iulia Managarova şi Ada Nechita pe partea dreaptă, iar Iulia Curea şi Ramona Farcău pe cea stângă”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: