Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

13 noiembrie 2018

„Oamenii de la Oltchim au fost minţiţi de Guvernul USL condus de Victor Ponta, care nu are soluţii pentru salvarea locurilor de muncă şi a companiei Oltchim”


radulescu_romeo_5• susţine deputatul PDL Romeo Rădulescu
 

„Guvernul Ponta a gestionat dezastruos problema Oltchim, iar demisiile celor doi miniştrii, Vosganian şi Chiţoiu, se impun de la sine în aceste condiţii. De asemenea, premierul Ponta ar trebui să prezinte de urgenţă un plan de redresare economică, în schimb manifestă o totală indiferenţă. Angajații Oltchim au dreptul să știe ce îi aşteaptă, dar tot ce primesc de la actuala guvernare prin ministrul Economiei, Varujan Vosganian, sunt mesaje în care acesta doar se vaită, confirmând de fapt lipsa de implicare a factorilor decidenţi în redresarea Oltchim. Este inadmisibil ca un ministru al Guvernului să se limiteze la a cere public sprijin din partea colegilor de  la USL când de fapt ar trebui să prezinte măsuri clare pentru salvarea acestui agent economic.

Reprezentanţii guvernului USL sunt vinovaţi de amăgirea oamenilor şi de nerespectarea promisiunilor din campania electorală. Au promis investitori serioși, repornirea combinatului, salvarea locurilor de muncă, dar au dat în schimb insolvență. Incompetenţa şi interesele USL riscă să conducă judeţul Vâlcea spre un dezastru economic şi social”, afirmă deputatul în Colegiul nr. 1 Râmnicu Vâlcea din partea PDL.

„Actualii guvernanţi au promis alocarea a 20 de milioane de euro pentru salvarea Oltchim, dar încă o dată oamenii au fost minţiţi, iar perspectiva economică pentru întreg judeţul Vâlcea este sumbră. Este inacceptabil tot ce se întâmplă în prezent, iar apariţiile publice ale ministrului Economiei privind situaţia Oltchim nu demonstrează decât incapacitatea Guvernului USL de a găsi măsuri viabile de redresare a Oltchim”, a conchis parlamentarul democrat liberal.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: