Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 decembrie 2018

O nouă stea va veni la Oltchim


BarbosaNavarro• oficialii clubului „chimist“ continuă cea mai tare campanie de transferuri din istorie: Silvia Navarro, portarul naţionalei Spaniei a semnat cu Oltchim!
 

Multipla campioană a României a început în forţă perioada transferurilor, trei nume grele ale handbalului feminin european exprimându-şi deja acordul pentru a îmbrăca cel puţin un sezon tricoul Oltchimului. Astfel, după ce mai întâi au fost obţinute preţioasele semnături din partea franţuzoaicelor Amandine Leynaud şi Allison Pineau, în urmă cu numai câteva săptămâni, una dintre cele mai importante marcatoare ale acestui sezon de Liga Campionilor, portugheza Alexandrina Barbosa s-a alăturat şi ea echipei desprinsă parcă din altă galaxie ce se construieşte la Vâlcea.

Însă, în urmă cu numai câteva ore, pe site-ul oficial al grupării de pe malul drept al râului Olt a explodat o nouă „bombă”: portăriţa naţionalei Spaniei, medaliată cu bronz la mondialul sud-american din luna decembrie a anului trecut a semnat şi ea cu Oltchimul! În condiţiile date, începând din luna septembrie (atunci când se vor relua competiţiile oficiale), locul dintre buturile supercampioanei României va fi extrem de disputat, echipa vâlceană având în acest moment nu mai puţin de cinci portari în lot! Talida Tolnai, Mihaela Smedescu şi Paula Ungureanu –proaspăta mămică revenită la antrenamente, formează „vechea gardă” a Oltchimului, lor urmând a li se alătura peste numai câteva luni şi două medaliate mondiale: Amandine Leynaud (argint) şi Silvia Navarro.
 

Încântată de publicul vâlcean şi de … minele de sare
 

Imediat după semnarea contractului, handbalista care a evoluat până în acest sezon la Itxako Navarra, a declarat următoarele: Dorinţa clubului vâlcean de a mă transfera m-a surprins doar pe jumătate, deoarece nu a făcut decât să îmi reconfirme faptul că sunt pregătită să joc la un nivel înalt. Este ceea ce imi doresc în acest moment. Au fost şi alte cluburi care mi-au solicitat serviciile, dar cred că prietenia mea cu Sandy Barbosa a contat enorm ca eu să decid în favoarea „chimistelor”. Am decis să jucăm în Champions League, să facem totul ca împreună cu restul fetelor să câştigăm preţiosul trofeu, câştigat anul acesta de Buducnost. Cred că va veni rândul nostru în cel mai scurt timp. Îmi amintesc de Oltchim ca fiind o echipă cu un public minunat, atmosfera din Sala „Traian” este greu de egalat în altă parte a Europei şi cred că acei suporteri au ajutat enorm echipa. Cred, şi mi-aş dori ca ei să fie alături de mine începând cu luna iulie. Cu ajutorul lor, acomodarea mea în Vâlcea va fi una foarte rapidă. Părăsesc pentru un timp un oraş mare şi frumos, ca Valencia, cu multe oportunităţi, dar cred că şi România imi va oferi posibilitatea de a descoperi lucruri interesante. Câteva dintre ele ar putea fi minele de sare. Am auzit că sunt interesante şi nu o să pierd ocazia, dacă timpul imi va permite, să le vizitez”.
 

Patricia Vizitiu, Yeliz Ozel şi Ionela Stanca nu mai sunt „chimiste”
 

Dar, cum la Vâlcea, şi nu numai, se tot vorbeşte în ultimul timp doar despre sosirea unor handbaliste pe care în urmă cu numai câţiva ani poate nici nu le visam în „curtea” Oltchimului, iată că, din diferite motive, este prea uşor trecută cu vederea situaţia în care se află câteva dintre sportivele care au dus greul în acest sezon de Liga Campionilor, aflate pe punctul de a-şi face bagajele. După Luminiţa Huţupan Dinu, cea care şi-a anunţat retragerea definitivă, Yeliz Ozel a comunicat conducerii clubului vâlcean că nu va mai continua la poalele dealului Capela din sezonul următor, ea dorind să se retragă în ţara sa natală pentru finalul carierei. Mai surprinzătoare sunt însă deciziile handbalistelor Ionela Stanca şi Patricia Vizitiu, sportive aflate la final de contract, dar care nu au semnat încă noi înţelegeri. De asemenea, este posibil ca una dintre cele trei portăriţe românce ale clubului să nu se mai regăsească din sezonul viitor în lotul Oltchimului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: