Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 decembrie 2018

O nouă stea în galaxia Oltchimului


barbosa_alexandrina• una dintre cele mai bune marcatoare ale Ligii Campionilor din acest sezon vine în România! Alexandrina Barbosa a semnat cu Oltchim!
 

Oficialii multiplei campioane a României au reuşit un nou transfer răsunător în handbalulul feminin european. Chiar dacă era dorită de mai multe cluburi, portugheza Alexandrina Cabral Barbosa a ales să revină în ţara noastră. După două sezoane în care a evoluat pentru Rulmentul Braşov (între 2008-2010) iberica în vârstă de 26 de ani a decis să încerce o nouă experienţă românească. Principalul argument care a asigurat succesul Oltchimului pentru obţinerea preţioasei semnături a fost reprezentat de intenţiile mai serioase ca niciodată pe care echipa de la poalele dealului Capela le manifestă pentru câştigarea trofeului suprem în handbalul feminin european – Liga Campionilor. De altfel, unul dintre cele mai importante motive care au determinat-o pe portugheză să plece de la Braşov în anul 2010 (şi să aleagă formaţia spaniolă Itxako Navarra pentru alte două sezoane) a fost tocmai cel legat de marea performanţă, lusitana dorindu-şi foarte mult acelaşi trofeu în palmares. Barbosa se va alătura din sezonul următor franţuzoaicelor Allison Pineau şi Amandine Leynaud în echipa de vis a Oltchimului.


Sper să câştig Liga Campionilor


Proaspăt devenită „chimistă” cu acte în regulă, Alexandrina Barbosa a declarat următoarele: „Sunt foarte bucuroasă că mă întorc în România. Cunosc jucătoarele, ştiu nivelul şi sunt foarte nerăbdătoare să îmbrac tricoul Oltchimului” (…) După ce am decis să părăsesc Itxako, am fost căutată de mai multe formaţii. Am ales Oltchim pentru că mi-a plăcut proiectul, ştiu nivelul şi aspiraţiile de acolo. E o nouă provocare pentru mine şi sper să câştig Liga Campionilor. Cred că prin muncă, răbdare şi mult efort, Oltchim îşi va realiza dorinţa, deoarece are potenţial şi valorile necesare”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: