Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 decembrie 2018

„Nu putem trata cu indiferență problema Oltchimului”


Valcu_Samoil• afirmă deputatul Samoil Vîlcu, care se alătură celorlalți politicieni vâlceni în demersul de salvare a combinatului vâlcean

„Mă alătur politicienilor vâlceni care au făcut deja apel pentru salvarea Oltchim. Nu putem să tratăm cu indiferenţă acest subiect, mai ales că s-au stabilit o serie de paşi care să ducă la privatizarea corectă a acestei societăţi vâlcene. Tot ce trebuie realizat este ca actuala guvernare să îşi respecte promisiunile făcute salariaţilor de la Oltchim”, afirmă deputatul PDL Samoil Vîlcu. „În luna mai, în urma unei vizite la Vâlcea, Daniel Chiţoiu, actualul ministru al Economiei a promis sprijin şi soluţii pentru această societate vâlceană, dar nu s-a întâmplat nimic. Este îngrijorător şi că nu se respectă ce s-a stabilit cu actualul premier în luna iulie, respectiv accesarea de urgenţă de către Oltchim a unui credit de 40 de milioane de euro, necesar acordării salariilor restante şi majorarea capitalului social al societăţii prin conversia creanţei AVAS în acţiuni,  cu avizul Comisiei Europene, obţinut în luna martie a acestui an. Cu toate acestea, MECMA a decis să scoată la privatizare această societate vâlceană, iar premierul Ponta nu face nici un fel de declaraţii referitoare la acest subiect, nu aude, nu vede, nu îi pasă. Tratează această problemă cu indiferenţă, deşi poate provoca nu doar în judeţul Vâlcea un dezastru social şi economic.

Ar fi bine ca domnul Ponta să înţeleagă faptul că este necesară intervenţia urgentă şi adoptarea unor decizii ferme pentru a salva Oltchim de la lichidare. Dacă nu se pot aduce noi investitori în România, măcar să păstrăm locurile de muncă actuale şi să evităm adâncirea crizei” a conchis parlamentarul ales în Colegiul nr. 2 Râmnicu Vâlcea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: