Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 noiembrie 2018

Nicoleta Lazăr a revenit pe banca tehnică la CS Chimia


Incertitudinile apărute în ultimele două luni ale anului recent încheiat par să se fi risipit săptămâna trecută în cadrul echipei de handbal feminin de ligă se­cundă, CS Chimia. În luna noiembrie, Nicoleta La­zăr, antrenoarea care a promovat această formaţie în Divizia A2, a fost numită ca secund, „principal” deve­nind colaboratoarea acesteia, Maria Covaci. Dar, în primele săptămâni ale acestui an, conducerea clu­bu­lui a ales să o repună pe Nicoleta Lazăr în funcţia de antrenor principal, ca secund fiind numită Cristina Rouă.

Până la reluarea campionatului, CS Chimia a efec­tuat un stagiu centralizat de pregătire la Căli­măneşti, destinat reacomodării sportivelor cu efortul fizic. În perioada imediat următoare sunt programate câteva partide amicale cu alte grupări din campionatul Diviziei A2, cel mai probabil chiar şi unele împotriva unor echipe din Liga Naţională, dintre care putem aminti disputa cu doljencele de la SCM Craiova.

Pentru CS Chimia, returul Diviziei A2 (Seria Vest) se anunţă a fi destul de „încins”, echipa având posibilitatea de a urca spre vârful clasamentului, însă trebuie să trateze cu maximă atenţie şi disputele cu formaţiile care ţintesc evitarea retrogradării. Ierarhia finală stabilită înaintea intrării formaţiilor în pauza inter-competiţională se prezintă astfel: Universitar Târgu-Jiu 18p (+58); CSŞ Caracal 16p (+64); CS Timişoara 14p (+36); Mureşul Târgu-Mureş 14p (+15); Bowling Sfântu Gheorghe 13p (+7); CSM Slatina 12p (-1); CS Chimia Râmnicu Vâlcea 11p (+3); CSM Bistriţa 10p (-4);  HC Alba Sebeş 10p (-3); CSM Sfântu Gheorghe 9p (-4); Universitatea Timişoara 7p (-62) şi Universitatea Reşiţa 1p (-110). Important de menţionat este faptul că echipele clasate pe primele două poziţii la finalul campionatului vor participa la barajul de promovare, având şansa de a ajunge în Liga Naţională, în timp ce ultimele două poziţii sunt retrogradabile. Următoarea etapă (prima din retur) va avea loc în data de 4 februarie 2012, atunci când „chimistele mici” vor avea de susţinut o partidă la Reşiţa, contra ultimei clasate a seriei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: