Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 decembrie 2018

„Nici un alt Guvern n-a furat atât cât a furat PDL-ul!”


popescu-aurel2• tranşanta afirmaţie vine din partea liderului CNS Cartel ALFA Vâlcea, Aurel Popescu • acesta adaugă faptul că „recordurile guvernării portocalii” vor rămâne multă vreme neatinse pentru alt executiv • „Angajaţii Platformei chimice au fost minţiţi ani de zile ca ultimii oameni!”
 

Aurel Popescu, veteranul mişcării sindicale vâlcene, crede că inflama­rea socială din aceste ultime zile este una cât se poate de naturală, spon­tană şi sănătoasă pentru o societate îngropată aproape definitiv într-o letargie inexplicabilă. Şeful ALFA spu­ne că a luat parte la ieşirile în stradă din această perioadă, numai că a fă­cut-o la limita legalităţii şi dintr-o pos­tură…„civilă”: „După cum ştiţi, domnii guvernanţi au avut grijă să ne pună căluş la gură prin schimbarea legis­la­ţiei, în special a Legii adunărilor pu­bli­ce. Au răsturnat-o de aşa natură încât un protest sindical te poate pri­copsi pe tine, lider şi organizator, cu minim o sută de milioane amendă. Asta nu m-a oprit şi nu mă va opri niciodată să ies în stradă alături de colegii mei, chiar şi numai din postura de simplu cetăţean şi contribuabil. Asta am şi făcut serile trecute, când, îm­preună cu alţi sindicalişti, am pro­testat faţă de stadiul avansat de de­gra­dare economică, socială şi morală în care a adus PDL-ul această naţiune!”

Popescu adaugă că „paralizia socială” a populaţiei îi rămâne un mister şi că nu-şi poate explica de ce e nevoie pentru a-i scoate pe oameni de casă. Despre vâlceni, direct atinşi de problemele Platformei chimice, sindicalistul crede că suferă de acelaşi sindrom: „Noi când am organizat proteste şi marşuri prin oraş, lumea stătea pe trotuare sau la geamuri şi unii mai şi râdeau de noi. Le-am spus atunci tot ceea ce va urma şi n-au crezut. Le-am vorbit de Oltchim şi de ce viitor aşteaptă combinatul şi despre faptul că oamenii de-acolo au fost minţiţi în ultimul hal de nesimţire ani la rând de către actualii guvernanţi. Din păcate, pentru toţi, s-a adeverit premoniţia şi văd că tot nu ies să se ajute. Sper, cel puţin, că nu mai râd după perdele de cei care şi-au strigat nemulţumirea faţă de cel mai hoţ guvern de după 1989. Acest guvern al PDL-ului a furat şi a dispreţuit poporul cum n-a mai făcut-o nimeni niciodată şi au avut grijă s-o facă legal, prin legi modificate la timp în Parlament ca să nu mai aibă nimeni ce spune! Nu cred că se va putea apropia altcineva vreodată de „performanţele lor” în materie de guvernare…”

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: