Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

10 decembrie 2018

Naţionala de junioare a României s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial de Handbal


• vâlceanca Nicoleta Safta a fost decisivă pentru obţinerea acestei performanţe

• astăzi, de la 19.15, România va întâlni Danemarca în penultimul act al întrecerii

„Tricolorele mici” au reuşit să impresioneze în acest an la CM de Junioare, organizat în Muntenegru. Chiar dacă nu erau cotate printre favoritele la un loc pe podiumul întrecerii, iată că sportivele pregătite de antrenorii Seviştean Popa şi Remus Drăgănescu au reuşit să acceadă până în faza semifinalelor, luptându-se astăzi, chiar pentru obţinerea unui loc în ultimul act al întrecerii. Selecţionata Danemarcei va sta în calea tinerelor handbaliste românce, acestea din urmă având şansa de a realiza, în eventualitatea unui succes, una dintre cele mai mari performanţe atinse de o echipă de junioare din ţara noastră, calificarea în finala unui campionat mondial. Partida dintre România şi Danemarca se va disputa astăzi, începând cu ora 19.15.

Pivotul Nicoleta Safta, o sportivă de numai 18 ani, legitimată la CS Oltchim, s-a numărat printre cele mai importante handbaliste care au pus „umărul” pentru accederea în penultimul act al întrecerii. Aceasta a marcat constant pentru echipa naţională, reuşind, spre exemplu, să puncteze de cinci ori numai în partida contând pentru sferturile de finală. În acea fază, „tricolorele mici” au eliminat Ungaria, impunându-se cu 33-28 (18-14 la pauză).

„Fiecare meci este foarte important de acum încolo”

Într-un interviu oferit pentru site-ul handbalvolei.ro, imediat după victoria obţinută contra Ungariei, vâlceanca Nicoleta Safta a declarat: „Cu ambiţia şi mai ales cu dorinţa de a câştiga, noi ne-am făcut un meci cu mai puţine emoţii şi, de asemenea, plăcut. Fiecare meci este foarte important de acum încolo. Din punctul meu de vedere, am învăţat să credem mai mult în noi”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: