Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 noiembrie 2018

Naţionala de junioare a încheiat primul stagiu de pregătire


• o victorie şi patru înfrângeri, rezultatele meciurilor de verificare

Sub comanda antrenorilor Constantin Dincă şi Nicoleta Lazăr, naţionala de handbal feminin a României (junioare) a susţinut, săptămâna trecută, un stagiu de pregătire în judeţul Covasna, la Sfântu Gheorghe. Cu acest prilej, în lotul primei reprezentative au fost convocate mai multe handbaliste legitimate la cluburile din Râmnicu Vâlcea, care evoluează în campionatele naţionale la această categorie de vârstă (15-17 ani).

Pe lângă pregătirile fizico-tactice, desfăşurate în primele zile ale stagiului de pregătire, junioarele au susţinut şi cinci partide de verificare, toate în compania unor formaţii mult mai puternice, care evoluează în Liga Naţională sau în Seria Est a ligii secunde. Aceste întâlniri, cu un grad de dificultate extrem de ridicat pentru tinerele handbaliste, au avut rolul de a le familiariza pe tricolore cu rigorile, dar şi durităţile cu care se pot întâlni pe parcursul celui mai important „examen” din prima parte a anului 2013: turneul de calificare la Campionatul European (organizat în Cehia, în perioada 21-25 martie). Chiar dacă au înregistrat o singură victorie (29-28 cu Bowling Sfântu Gheorghe) şi patru înfrângeri (18-39 şi 17-32 cu Corona Braşov; 27-37 şi 26-43 cu Unirea Slobozia), se poate spune că acest stagiu de pregătire a fost unul reuşit, în urma căruia, cei doi selecţioneri şi-au conturat în linii mari lotul de sportive pe care se vor baza pentru turneul de calificare.

Până la acest turneu deosebit de important din luna martie, al cărui rezultat va influenţa semnificativ bilanţul pe anul 2013, tricolorele mici vor mai susţine un stagiu de pregătire. De această dată este vorba despre un mini-turneu internaţional, organizat în Polonia, în perioada 13-17 martie, în cadrul căruia se vor întrece reprezentativele de junioare ale mai multor ţări. Alături de selecţionata gazdelor, în competiţie mai sunt aşteptate formaţiile similare ale României, Germaniei şi Rusiei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: