Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 decembrie 2018

„Mineriada” la vot: Secția din Bodești, Alunu – cea mai slabă prezență la Referendum: 4,91%!


• cu doar 15 votanți, dintre care cinci pe listele suplimentare – record absolut
În două zile de referendum, doar 10 locuitori din Alunu s-au deranjat să ajungă la urne. S-a întâmplat la secția din Bodești, unde la ora 21.00, duminică seara, membrii comisiei și votanții erau aproape de egalitate! 4,91% – cota de prezență este, fără discuție, un record pentru două zile de Referendum, iar dacă mai scazi și o treime din cei care au ștampilat și-i așezi pe listele suplimentare e chiar un pic mai mult decât un simplu record. Minerii din Alunu au arătat dezinteres și la secția din Igoiu, unde s-au adunat doar 7,27%, iar la nivelul întregii comunități, prezența a sărit cu greu de 10%, adică 368 de persoane, din care 38 pe listele suplimentare din 3.594 cei înscriși oficial pe listă.
Nici în Berbești, scorurile prezenței la Referendum nu au fost foarte diferite: doar 11,5% prezență. La cele două secții din Dealul Aluniș, cotele au fost de 8,90% și 9,65%.

Doru „Nostradamus” Diaconu din Roșiile a prevestit la fix!

„Nu știu dacă va veni sau nu lumea la vot pentru acest referendum. Nici eu nu m-am hotărât dacă merg sau nu… Pe cine să intereseze așa ceva? Când sunt atâtea probleme în țara asta și necazuri peste necazuri, nevoi la tot pasul… să dau atâția bani pentru ce? Din ce-am văzut eu, nu cred că se va sări de 20% prezență la vot, adică undeva până în 500 de votanți din 2.200. Și spun asta, pentru că la alegerile locale, unde miza a fost cu totul alta, am avut pe la 1.800 oameni la urne”, anunța, cu mai puțin de 72 de ore înainte de Referendum, edilul liberal din Roșiile.
Doru Diaconu a reușit o prognoză chirurgicală, iar consătenii săi i-au dat perfectă dreptate, la secțiile din Românești și Roșiile, prezența fiind de 5,81% și 7,74%. În Românești, doar 41 de localnici din 843 de pe liste s-au deplasat la urne!

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Etichete: , ,

Mai multe articole de la Politică și Administrație

%d blogeri au apreciat: