Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 decembrie 2018

Meci foarte dificil pentru elevele Nicoletei Lazăr


• „chimistele mici” se vor deplasa mâine la Târgu-Jiu pentru duelul cu Universitar „Constantin Brâncuşi”

CS Chimia, echipă care evoluează în Seria Vest a ligii secunde de handbal feminin, a „păşit” cu bine în noul an, sportivele pregătite de antrenoarele Nico­leta Lazăr şi Cristina Rouă reuşind să acumuleze trei puncte din primele două etape (o victorie la Universitatea Reşiţa, urmată de o remiză pe teren propriu cu CSM Slatina). În aceste condiţii, chiar şi fără Nicoleta Safta, de departe cea mai valoroasă jucătoare care a evoluat pentru această echipă în turul campio­na­tului, transferată în pauza de iarnă la Oltchim, CS Chimia pare să nu întâm­pi­ne probleme în campionatul ligii secunde, ocupând în acest moment un ono­ra­bil loc cinci, formaţia vâlceană promovând la acest nivel abia în vara anului trecut.

Însă, pentru vâlcence, un test cu adevărat dificil va urma mâine, când, în cadrul etapei a XIV-a, handbalistele noastre se vor deplasa la Târgu-Jiu, acolo unde vor întâlni fostul lider la seriei de până în urmă cu o etapă, Universitar „Constantin Brâncuşi”. Gorjencele alcătuiesc o trupă destul de valoroasă, cata­lo­­gată cu şanse mari de a evolua din sezonul următor pe prima „scenă” a hand­ba­lului feminin românesc (în tur, gazdele de mâine s-au impus la Râm­ni­cu Vâlcea cu scorul de 33-25).

După primele trei runde disputate din retur, partea superioară a clasa­mentului Seriei Vest se prezintă astfel: CSŞ Caracal 19p; Universitar Târgu-Jiu 19p; CS Timişoara 18p; Mureşul Târgu Mureş 16p; CS Chimia Râmnicu Vâl­cea 14p şi CSM Slatina 14p. În afara partidei mai sus amintită, cea de la Târgu-Jiu, tot mâine se vor mai disputa şi celelalte cinci meciuri contând pentru aceeaşi etapă a paisprezecea: CSM Bistriţa – CSŞ Caracal; CS Timişoara – CSM Sfântu Gheorghe; Universitatea Timişoara – Mureşul Târgu Mureş; Bowling Sfântu Gheorghe – HC Alba Sebeş şi CSM Slatina – Universitatea Reşiţa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: