Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

21 ianuarie 2019

Meci cu miză mare pentru jucătoarele de la HCM


Duminică, în Sala Sporturilor „Traian”, cu începere de la ora 16.30, jucătoarele de la HC Municipal Râmnicu Vâlcea vor susține un meci foarte important din cadrul etapei a IX-a a Ligii Florilor de handbal feminin. Formația noastră, pregătită de antrenorul Aurelian Roșca, va primi vizita grupării gălățene CSU Danubius. Întâlnirea are o miză foarte importantă pentru echipa noastră fiindcă, în eventualitatea unei victorii, gruparea sprijinită financiar de către Primăria Râmnicu Vâlcea va reveni, cel mai probabil, pe podiumul competiției.
Înaintea acestui meci, HC Municipal Râmnicul Vâlcea ocupă poziția a patra în ierarhia întrecerii (cu 15 puncte acumulate), în timp ce Danubius Galați se află pe locul zece (având un «activ» de nouă puncte). Vâlcea ar putea avansa pe locul al treilea al întrecerii chiar și cu o remiză, dar numai în contextul în care ocupanta poziției a treia din clasament, surprinzătoarea Măgura Cisnădie (aflată la egalitate de puncte cu HCM, dar cu un golaveraj mai bun) va pierde întâlnirea de la Brașov. Întâlnirea dintre Corona și Măgura, unul dintre derby-urile etapei a IX-a, este programată vineri, 10 noiembrie, cu începere de la ora 18.00.

Meciul va fi transmis, în direct, pe TVR1

Pentru iubitorii sportului din județul nostru care nu vor putea fi prezenți în tribunele Sălii „Traian” pentru a-și susține favoritele avem o veste bună. Reprezentanții Televiziunii Române au decis să transmită în direct întâlnirea dintre HC Municipal Râmnicu Vâlcea și Danubius Galați chiar prin intermediul celui mai popular canal din grilă, TVR1.
De amintit și faptul că, în cadrul etapei a IX-a din Liga Florilor, au mai rămas de disputat trei partide, toate urmând să se desfășoare la finalul acestei săptămâni. Astfel, este vorba despre întâlnirile:
Vineri, 10 noiembrie, ora 18.00
ASC Corona Brașov – CS Măgura Cisnădie
Sâmbătă, 11 noiembrie, ora 16.00
CS Rapid București – HC Dunărea Brăila
Duminică, 12 noiembrie, ora 16.30
HCM Râmnicu Vâlcea – CSU Danubius Galați
În clasamentul Ligii Florilor, primele cinci locuri sunt ocupate de echipele: CSM București – 27p; SCM Craiova – 19p; Măgura Cisnădie – 15p; HCM Râmnicu Vâlcea – 15p și HC Zalău – 13p.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Handbal

%d blogeri au apreciat: