Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

20 noiembrie 2018

Masculii Costeştiului, gata de celebritatea naţională


• cei mai falnici dintre tinerii munteni de sub Arnota vor lua parte la show-ul „Mi-s băiatul de la ţară!”

S-a dus vestea până în capitală despre chipeşii Costeştiului pentru care Prima TV intenţionează să poposească în luna august pentru trei zile de căutări şi filmări ale sezonului de toamnă. Deja producătorii show-ului au intrat în contact cu administraţia locală pentru a contura o arie de selecţie cât mai amplă şi răspunsul tinerei conduceri administrative a fost unul evident pozitiv: „Veniţi liniştiţi că aveţi de unde alege!”.

Show-ul s-a bucurat deja de două sezoane de succes plecând de la nişte principii simple şi clare: vedete care pornesc în toate colţurile ţării în căutarea celor mai vânjoşi, harnici şi dezgheţaţi băieţi de la ţară. Ei îi vor căuta şi îi vor supune la diferite probe pe toţi flăcăii care pot spune mândri: „Mi-s băiatul de la ţară”. Conform desfăşurătorului, în prima zi, în satele în care vor ajunge, vedetele vor lua la picior uliţele în căutarea de băieţi dornici de afirmare, iar apoi îi vor invita la  preselecţie.

La finalul zilei, vedetele trebuie să selecteze numai şase băieţi, pe care îi vor supune a doua zi la diverse probe, întrebări şi teste. Printre acestea, se numără probele agricole, care să arate cât sunt de harnici şi de pricepuţi şi să dovedească telespectatorilor că sunt adevăraţi băieţi de la ţară. Vor mai fi şi probe de rezistenţă fizică, dar şi probe de aptitudini artistice şi talente, de la dans popular şi modern până la defilări şi şedinţe foto.

Flăcăii vor trebui să arate vedetelor cât sunt de dezgheţaţi şi prin probe ce ţin de farmecul lor, de capacitatea lor de comunicare. La finalul celei de-a doua zile, în fiecare sat se va organiza o finală locală în care fiecare vedetă îl va alege pe cel mai mândru, mai arătos şi mai priceput băiat din sat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: