Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 decembrie 2018

Mâine seară, Aurel Moldoveanu descinde în centrul Râmnicului


Reprezentanții Primăriei Râmnicului au făcut cunoscută o parte a calendarului cultural-artistic de care locuitorii municipiului (și nu numai) se vor bucura în perioada imediat următoare. Astfel, mâine, 12 decembrie, între orele 18.00 şi 19.30, cunoscutul artist Aurel Moldoveanu va efectua un popas în turneul său naţional de colinde cu un concert la care sunt invitaţi toţi iubitorii de frumos şi autentic. «Lerui ler», «Florile sunt dalbe» şi multe alte referene ale acestei perioade deosebite din an îi vor încânta pe cei veniţi să vadă un spectacol complex dedicat sărbătorii Crăciunului.
Atmosfera festivă din centrul Râmnicului va fi întreţinută şi de o serie de spectacole, dintre cele mai diverse, ce se vor desfăşura sub genericul «Decembrie Magic». După ce elevii Liceului de Arte «Victor Giuleanu» au deschis, de Sfântul Nicolae, seria spectacolelor dedicate Crăciunului (urmând să revină pe scenă în zilele de 13 şi 20 decembrie), Şcoala Populară de Artă vine cu un program plin în această perioadă de sărbătoare. Elevii conduşi de profesorii Aurel Poenaru, Mioara Raica, Doina Ghiţan şi Camelia Clavac, în coordonarea directoarei Doina Gănescu, îi invită pe râmniceni să intre în atmosfera de sărbătoare în zilele de 18, 19 şi 22 decembrie, începând cu orele 16.00. Asstăzi, 11 decembrie, tot cu începere de la ora 16.00, elevii de la Şcoala Populare de Arte vor prefaţa cu un moment artistic coriştii ansamblului «Euphonia» al Filarmonicii «Ion Dumitrescu», ce îi vor încânta, de la ora 17.00, pe vizitatorii Târgului «Decembrie Magic» cu un concert special de colinde.
Reprezentanții Primăriei Râmnicului amintesc și faptul că evenimentele artistice ce se vor desfăşura, în cursul lunii decembrie, în Scuarul Mircea cel Bătrân vor fi prezentate şi detaliat pe panoul cilindric de afişaj, montat recent în zona centrală, pe trotuarul Căii lui Traian.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Eveniment

%d blogeri au apreciat: