Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 decembrie 2018

Mai multe persoane au fost rănite într-un accident produs pe Valea Lotrului


Sâmbătă, 24 august, în jurul orei 20.30, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre producerea unui accident pe DN 7A, în afara localităţii Malaia. Astfel, Vasile C., de 43 ani, din oraşul Mărăşeşti, judeţul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism marca Opel Astra, în direcţia Voineasa – Brezoi, la km 17+170m., pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe sensul opus de mers, ciocnindu-se frontal cu un autoturism marca Mitsubishi, condus regulamentar de către Sorin M., de 48 ani, din municipiul Constanţa.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală gravă a Corinei C., de 40 ani, din oraşul Mărăşeşti, pasageră în autoturismul marca Opel Astra, care a fost diagnosticată cu fractură humerus drept, şi a minorului F. B., de 16 ani, pasager pe bancheta din spate în acelaşi autoturism, care a fost diagnosticat cu traumatism cranio – facial.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, recoltându-li-se ulterior probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă pentru determinarea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: