Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 decembrie 2018

Maestrul bucătar Horia Vîrlan a gătit pentru vâlceni la Dabo Doner


Odată cu deschiderea noului mall din Râmnicu Vâlcea și-a deschis porțile și un fast-food care promite să schimbe percepția oamenilor despre mâncarea de acest tip. Cum își propune să facă acest lucru? Printr-o metodă simplă dar, de foarte multe ori, greu de folosit, așa numita „seducție a gustului”. Pentru că, da, mâncarea despre care vorbim se evidențiază de la prima înghițitură prin gust, unul apropiat de mâncarea de acasă, care te face să nu te oprești până nu termini porția, care îți bucură papilele gustative și care, bineînțeles, că te face să te întorci de fiecare dată la „prima iubire”. Și da, are și un nume… bine cunoscut în toată țara și nu numai: Dabo Doner.
Un concept adus din Germania și dezvoltat foarte bine și atent în țara noastră de un sibian pe nume Dan Paștiu, cunoscut sibienilor pentru că a pus pe picioare unele dintre cele mai cunoscute afaceri din domeniul alimentației și distracției.
Kebabul de la Dabo Doner are la bază rețeta originală din Germania, la fel și condimentele pentru pregătirea cărnii, chifla este pregătită în fața clientului, există câte un sos pentru vită și pui, și cam atât; cu alte cuvinte este un fast food sănătos.
Și asta pentru că în carnea folosită nu există niciun adaos pentru conservare, și totul este preparat pe loc. La Dabo Doner, kebab-ul are câteva ingrediente, și atât: chifla, carnea de pui sau vită, sosul potrivit pentru fiecare, salata iceberg și roșii proaspete.
Iar pentru un produs bun și sănătos imaginea contează, de asemenea, foarte mult. Și pentru că a descoperit toate atuurile în acest preparat, maestrul Horia Vîrlan a acceptat să-l recomande cu încredere tuturor. De altfel, la deschiderea oficială din Shopping City, acesta a gătit și servit clienților kebab-ul Dabo Doner.
Îi urăm, așadar, și noi bun venit Dabo Doner în Râmnicu Vâlcea, să reușească să se impună pe această piață destul de vastă a fast-food-ului, prin ceea ce a promis: calitate, gust, sănătate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Eveniment

%d blogeri au apreciat: