Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 decembrie 2018

Luni, 13 august – zi cu ghinion pe drumurile din Vâlcea


În jurul orei 11.30, Ernest K., de 40 ani, din Râmnicu Vâlcea, a condus un autoturism marca Ford, pe Bulevardul Pandurilor din Râmnicu Vâlcea, iar la intersecţia cu strada Mihai Eminescu nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism Skoda, condus regulamentar de Ion C., de 62 ani, tot din municipiu, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a lui Constantin C., diagnosticat cu policontuzii şi a lui Valentin H., diagnosticat cu TCC minor nivel 0 şi escoriaţii faciale, ambii pasageri în autoturismul Ford. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În jurul orei 12.30, Adrian F., în vârstă de 41 ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor, conducea pe DN 7, în oraşul Călimăneşti, un autoturism marca Renault. Conducând imprudent, la o trecere pentru pietoni, acesta nu a acordat prioritate de trecere Mariei F., persoană care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal. Din accident a rezultat rănirea pietonului, Maria F. fiind transportată la Spitalul Judeţean Vâlcea, diagnosticată ulterior cu politraumatism cu fracturi costale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul  fiind negativ, recoltându-i-se totodată şi o probă biologică de sânge.

Tot luni, în jurul orei 13.00, Victor M., de 60 ani, din municipiul Galaţi, a condus un autoturism Dacia, pe DN 7, în comuna Budeşti. La intersecţia cu DN 67, acesta s-a încadrat pe banda de preselecţie pentru virajul la stânga, dar nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Skoda, condus regulamentar de Constantin R., de 80 ani, din localitatea Nicolae Bălcescu, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a lui Constantin R., conducătorul auto fiind diagnosticat cu contuzie toracică. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: