Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 decembrie 2018

Lt.col.ing. Cristian Gabriel Arinton, noul comandant al Garnizoanei Râmnicu Vâlcea


Începând cu data de 23.02.2018, comanda Garnizoanei Râmnicu Vâlcea este asigurată de comandantul Centrului de Instruire pentru Geniu, EOD şi Apărare CBRN „Panait Donici”, Locotenent-colonel inginer Cristian-Gabriel Arinton.
Născut la Craiova, în ziua de 27 septembrie 1971, acesta a urmat cursurile Liceului militar „Ştefan cel Mare”, apoi Academia Tehnică Militară, Facultatea de Geniu, Geodezie şi Construcţii, specializarea construcţii Drumuri, Poduri, Fotificaţii, fiind repartizat în prima funcţie, în anul 1996, la Institutul Militar de Geniu, Construcţii şi Căi Ferate din Râmnicu Vâlcea drept lector, şef de lucrări. A organizat anual tabere de instruire la cursul de apă, a proiectat şi construit podurile peste Topolog şi Bistriţa în urma intemperiilor de la Frânceşti, 2005, şi Nicolae Bălcescu, 2014. A luat parte la misiunea „Antica Babilonia” între iulie 2004 – februarie 2005, ca ofiţer de stat major în cadrul Brigăzii Multinaţionale Italiene din Nasiria. Este reprezentantul Armatei Române la grupurile de lucru NATO pentru geniu şi al contracarării dispozitivelor explozive improvizate.
A fost decorat cu: Emblema de Onoare a Forţelor Terestre, Emblema de Merit „În Serviciul Armatei Române”, clasa a III –a, Semnul onorific „În Serviciul Patriei” pentru 20 ani de activitate.
Informații oferite de căpitanul Alexandru Mihai Radu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Etichete: , ,

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: