Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

18 decembrie 2018

Licitație pentru Arenele „Traian”


• Direcția Finanțe, Departamentul Cultură și Departamentul Sport se vor muta în noul sediu
În data de 19 februarie se va derula licitația privind reabilitarea și modernizarea Complexului sportiv și de agrement „Arenele Traian” din Râmnicu Vâlcea. Având o valoare estimată de 13.438.200 lei, investiția are trei componente principale:
• construcția unei clădiri multifuncționale – construcție nouă ce se propune a se realiza pe amplasamentul construcției anexă a Arenelor. Noul obiectiv va avea regimul de înălțime D+P+2E și funcțiuni ce deservesc activităților sportive/evenimentelor culturale ce se desfășoară în aer liber, adică vestiare, dușuri, grupuri sanitare pentru sportivi/artiști. De asemenea, la parterul, etajul 1 și etajul 2 se vor amenaja spații de birouri pentru Direcția Finanțe, Departamentul Cultură și Departamentul Sport, inclusiv dotările necesare utilizării spațiilor respective;
• reabilitarea gradenelor prin repararea elementelor din beton deteriorate și montarea de scaune din policarbonat;
• reabilitarea și reamenajarea spațiilor verzi, a spațiilor pentru activități sportive, a aleilor pietonale și carosabile.
Mai trebuie spus că valoarea estimată a contractului cuprinde și cheltuielile cu procurarea și instalarea/montarea dotărilor. Autoritatea contractantă transmite răspunsul la clarificări cu 10 zile înainte de data limită stabilită pentru depunerea ofertelor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: