Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

13 decembrie 2018

La un pas de calificare


Elisei_Volgograd• CS Oltchim va disputa duminică, în Rusia, partida contând pentru etapa a IV-a din grupele Ligii Campionilor. O victorie împotriva handbalistelor de la Dinamo Volgograd ar fi sinonimă cu o calificare a vâlcencelor în grupele principale ale celei mai titrate competiţii europene inter-cluburi

În urma disputării primelor trei jocuri in Liga Campionilor, formaţia râmniceană poate fi considerată performera grupei D, reuşind să obţină trei succese (fiind printre cele mai în formă echipe din grupe, având în vedere faptul că dintre cele 16 participante doar două au maxim de puncte – româncele de la Oltchim şi muntenegrencele de la Buducnost Podgorica, acolo unde evoluează şi fosta „chimistă”, Adriana Ţăcălie). Elevele pregătite de Radu Voina au reuşit până acum să câştige câte o dispută împotriva tuturor celorlalte trei adversare din grupă, fiind practic la mijlocul competiţiei, în următoarele trei etape urmând să se dispute returul cu fiecare formaţie. Dar iată cum au fost obţinute cele trei succese ale vâlcencelor: Buxtehuder SV – Oltchim 20-24; Oltchim – Dinamo Volgograd 31-26; Itxako Navarra – Oltchim 22-25. În clasamentul grupei, CS Oltchim ocupă prima poziţie cu 6 puncte, maximul posibil (+12 la golaveraj); vicecampioana Ligii de anul trecut, Itxako Navarra se situează pe locul secund cu 4 puncte (+10); campioana Rusiei este pe trei cu 2 puncte (+2); în timp ce vicecampioana Germaniei, Buxtehuder SV este „cenuşăreasa” grupei cu zero puncte (-24), păstrând şanse infime de calificare.

Dinamo Volgograd – Oltchim se va disputa duminică, 30 octombrie, începând cu ora 13.00 (ora României) şi va fi transmis live la nivel naţional de postul de televiziune DigiSport. Corelând cu situaţia din clasament, campioanele României au nevoie de un succes în Rusia (fie şi la un singur gol diferenţă) pentru a obţine chiar şi matematic „biletele” pentru grupele principale ale Ligii Campionilor (acolo unde se vor califica cele mai valoroase opt formaţii de club din handbalul feminin european). Cealaltă dispută a grupei D, va avea loc sâmbătă, în Germania, între Buxtehuder SV şi Itxako, spaniolele fiind cotate ca favorite certe la victorie. Ultimele două partide din acest an pentru „chimiste” în Liga Campionilor sunt programate ambele pe teren propriu: Oltchim – Buxtehuder SV (5 noiembrie) şi Oltchim – Itxako (13 noiembrie).

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: