Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 decembrie 2018

La Primăria Râmnicului, Extraordinară cu zece puncte!


Astăzi, 20 noiembrie, cu începere de la ora 13.00, la Primăria Râmnicului este convocată o ședință extraordinară a consilierilor locali. Edilul Mircia Gutău i-a chemat pe aleșii râmnicenilor pentru o ședință cu o ordine de zi destul de bogată dacă ținem cont că este vorba doar despre o extraordinară; nu mai puțin de zece puncte urmând să fie supuse dezbaterii.
Desfășurătorul ședinței de astăzi este următorul:
1.Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului necesar acordării de cadouri copiilor din municipiul Râmnicu Vâlcea, precum și împodobirii brazilor de Crăciun de pe domeniul public al municipiului.
2.Raport și proiect de hotărâre privind participarea municipiului Râmnicu Vâlcea la organizarea unui eveniment cultural.
3.Raport și proiect de hotărâre privind completarea bugetului evenimentelor festive din luna decembrie 2017, stabilit prin Hotărârea Consiliului Local nr. 410/2017.
4.Raport și proiect de hotărâre privind stabilirea modalității de gestiune a serviciului de iluminat public din municipiul Râmnicu Vâlcea.
5.Raport și proiect de hotărâre privind trecerea unor imobile – construcții din domeniul public în domeniul privat al municipiului în vederea demolării.
6.Raport și proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Grădinița cu 4 grupe – Școala Waldorf – lucrări de construire corp multifuncțional”.
7.Raport și proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție-DALI și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Amenajare stradă Săliștea Nouă”.
8.Raport și proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Construire Grădiniță cu program normal nr. 16”.
9.Raport și proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri proprii și subvenții al unităților de învățământ preuniversitar de stat și al unităților subordonate pentru anul 2017.
10.Raport și proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local și a listei de investiții pentru anul 2017.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Politică și Administrație

%d blogeri au apreciat: