Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 ianuarie 2019

La numai 14 ani, O râmniceancă a fugit la Caragiale


În urma mai multor investigații specifice efectuate, polițiștii au identificat, week-end-ul trecut, o minoră cu vârsta de 14 ani, domiciliată în Râmnicu Vâlcea, care fusese dată dispărută de către părinți. Aceasta a fost identificată în comuna I.L. Caragiale din județul Dâmbovița. Din câte se pare, fata de 14 ani este sora tinerei care, în primăvara acestui an, a fost ucisă chiar de către concubinul ei într-o tragică întâmplare petrecută în cartierul Inătești al Râmnicului.

Ce au constatat polițiștii?

„În fapt, un bărbat din Râmnicu Vâlcea, a sesizat că fiica sa de 14 ani a dispărut de acasă. Au fost demarate verificările, din investigații reieșind că fata s-ar afla în județul Dâmbovița. În urma căutărilor efectuate de polițiștii vâlceni împreună cu cei ai orașului Moreni, fata a fost găsită în comuna I.L.Caragiale, la domiciliul unui prieten. Din documentarea realizată, minora nu a fost victima niciunei infracțiuni, fiind încredințată în siguranță tatălui”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanții IPJ Vâlcea pe marginea acestui subiect.

La Fârtățești, contrabandă cu produse petroliere
• un bărbat din Valea Mare a fost sancționat
Recent, în urma efectuării unui control de rutină, polițiștii Secției 10 Rurală Măciuca au depistat, pe raza comunei Fârtățești, un bărbat care transporta, cu ajutorul unui autoturism, 200 litri de produse petroliere. După verificările efectuate de oamenii legii, s-a stabilit că bărbatul în cauză are vârsta de 47 de ani fiind domiciliat în comuna Valea Mare.
„În urma controlului, s-a constatat că bărbatul nu avea asupra sa permisul de conducere și nici cartea de identitate, iar in portbagajul autoturismului transporta 10 bidoane de plastic a câte 20 litri, în care se găsea o substanță de culoare neagră ce părea a fi produs petrolier. Polițiștii au confiscat bidoanele, iar cercetările continuă. Bărbatul a fost, de asemenea, sancționat contravențional, pentru lipsa documentelor”, se arată într-un comunicat de presă prezentat de polițiștii vâlceni pe marginea acestui subiect.

În numai o zi,
Polițiștii secțiilor Milcoiu și Prundeni au aplicat 32 de amenzi
În week-end, polițiștii Secției 2 Rurală Milcoiu și cei ai Secției 4 Rurală Prundeni au acționat pentru reducerea riscului rutier, dar și pentru asigurarea ordinii publice și prevenirea comerțului ilicit.
Oamenii legii din Milcoiu au oprit pentru control, pe raza de competență a secției, 29 de autoturisme, aplicând 18 sancțiuni contravenționale la regimul rutier, de aproximativ 500 de lei. De asemenea, a fost reținut un certificat de înmatriculare.
Polițiștii din Prundeni, împreună cu cei din cadrul Biroul Județean de Poliție Transporturi Vâlcea, au acționat în zona Târgului săptămânal din comuna Ionești. Aici au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 10.000 de lei, opt dintre acestea în baza Legii nr. 12/1990 pentru combaterea comerțului ilicit, trei sancțiuni la regimul rutier, dar și în baza altor acte normative. Polițiștii au confiscat aproximativ 150 kilograme de cereale, articole vestimentare, dar și 90 de lei, sumă ce a fost predată la Trezoreria Finanţelor Vâlcea.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Politie

%d blogeri au apreciat: