Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

18 decembrie 2018

La Muzeul Bălceștilor, tabăra de pictură „Tradiții Academice”


• deschiderea este programată în prima zi a lunii octombrie
Muzeul Memorial „Nicolae Bălcescu”, în parteneriat cu Liceul Academic de Arte Plastice „Igor Vieru” din Chișinău, Republica Moldova, organizează, în perioada 1-10 octombrie 2018, la Conacul Bălceștilor, Proiectul educațional-artistic intitulat Tabăra de Pictură „Tradiții Academice”. La acest proiect vor participa elevi ai liceului însoțiți de cadre didactice care, în cursul taberei, vor realiza picturi și desene în aer liber, inspirați de frumusețea parcului Conacului Bălcescu și de culorile toamnei.
Totodată, tabăra le oferă tinerilor din Republica Moldova posibilitatea de a cunoaște patrimoniul cultural din județul Vâlcea. Vor participa: Romaniuc Maxim, Malerciuc Maxim, Cibuc Vlada, Demian Cristina, Leagul Carolina, Eva Olga și lector Ghimpu Anatol.
Deschiderea taberei de creație este programată pentru luni, 1 octombrie, cu începere de la ora 18.00. Evenimentul va avea loc la Galeria de Artă „Constantin Iliescu” din incinta Consiliului Județean Vâlcea cu ocazia vernisajului expoziției de pictură a elevilor Liceului Academic de Arte Plastice „Igor Vieru” din Chișinău. Expoziția de pictură și deschiderea taberei sunt organizate în parteneriat cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vâlcea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: