Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

18 decembrie 2018

La Europe Direct Vâlcea, voluntarii pregătesc prima reprezentație de teatru forum


La începutul lunii februarie, voluntarii Centrului Europe Direct Vâlcea, care funcționează în incinta Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea, au experimentat metoda intitulată «teatru forum» ca metodă de formare. Acest tip de formare se desfășoară în cadrul caravanei „Stă în puterea ta să schimbi ceva!”, training-ul fiind realizat cu sprijinul Asociației „Tineri pentru Europa de Mâine” din Târgoviște.
Pe parcursul celor trei zile de training, voluntarii au creionat scenariul piesei pe tematica alegerilor europarlamentare din anul 2019 prin metoda non-formală de teatru social (forum).
„Luând în serios lucrul la acest proiect, voluntarii se pregătesc pentru prima lor reprezentație care va avea loc marți, 13 februarie, de la ora 13,30, la sala de conferințe a Bibliotecii Județene. Cei prezenți vor putea să se amuze de situațiile comice create în scenetă sau pot fi impresionați de problemele sociale prezentate în piesa de teatru. Dar pot intra în pielea personajelor pe care le reprezintă și pot să transforme relațiile bazate pe putere și discriminare”, se arată într-un comunicat de presă dat publicității de către reprezentanții Europe Direct Vâlcea.
Informațiile prezentate ne-au fost furnizate de către Dana Rădulescu și Ioana Mazilu-Manolescu, consilieri de comunicare ai Centrului Europe Direct Vâlcea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Eveniment

%d blogeri au apreciat: