Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

12 decembrie 2018

Juriul Premiilor Uniter, prezent la Teatrul «Anton Pann»


• specialiștii acestei arte au vizionat reprezentația spectacolului „Nerium Park”
Aseară, cu începere de la ora 19.00, în Sala Studio a Teatrului «Anton Pann» din Râmnicu Vâlcea s-a desfășurat reprezentația specta­co­lului „Nerium Park” de Josep Maria Miró, regia Tudor Lucanu.
Spectacolul a fost proiectat în prezența a doi critici de teatru, membrii ai Juriului Uniter de anul acesta, anume: prof. univ. dr. Ludmila Patlanjoglu de la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale“ Bucureşti și Alina Epîngeac, teatrolog și redactor la revista on-line de teatru «Yorick».
Actorii din acest spectacol, Reka Szasz, Alexandru Beteringhe și Vladimir Purdel, au avut ceva emoţii, pentru că spectacolul a atras deja atenţia juriului de selecţie al premiilor UNITER, fiind vizionat în urmă cu o săptămână de un alt membru al juriului, criticul de teatru Călin Ciobotari. Tot în această lună, în atenția celui de al treilea membru al Juriului de nominalizări Uniter a fost vizionat un al doilea spectacol al Teatrului «Anton Pann». Este vorba de „Yen”, de Anna Jordan, regia Adrian Roman. Iată, așadar, cum două spectacole al Teatrului «Anton Pann» au intrat deja în atenția juriului de nominalizări Uniter în doar numai o lună trecută din anul 2018.
„Criticii de teatru Călin Ciobotari, Alina Epîngeac şi Ludmila Patlanjoglu vor face nominalizările pentru cele 11 categorii de premii: debut, cel mai bun spectacol de teatru radiofonic, cel mai bun spectacol de teatru TV, critică teatrală, cea mai bună scenografie, cea mai bună actriţă în rol secundar, cel mai bun actor în rol secundar, cea mai bună actriţă în rol principal, cel mai bun actor în rol principal, cea mai bună regie, cel mai bun spectacol. Ei vor face un maraton al vizionării spectacolelor premieră din perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2018. Ne bucură faptul că spectacolele Teatrului «Anton Pann», prin calitatea lor și jocul de excepție al actorilor, atrag atenția criticilor de specialitate de la an de an”, se arată într-un comunicat de presă dat publicității de către reprezentanții Teatrului «Anton Pann» din Râmnicu Vâlcea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Cultura

%d blogeri au apreciat: