Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

13 noiembrie 2018

Junioarele II de la Energetic nu vor mai disputa la Brăila partidele din cadrul Turneului Semifinal


• întrecerea va fi găzduită de Sala Sporturilor din Plopeni, în perioada 31 mai – 2 iunie
 

O schimbare majoră în organizarea Turneului Semifinal din cadrul Campionatului Naţional de Junioare II a avut loc week-end-ul trecut, cu numai câteva zile înaintea debutului competiţiei. Astfel, deşi turneul era programat să se desfăşoare în organizarea Liceului cu Program Sportiv din Brăila, reprezentanţii acestei instituţii au anunţat, în ultima clipă, Federaţia Română de Handbal că nu mai doresc ca meciurile să se desfăşoare pe malul Dunării, invocând motive financiare. În criză de timp, oficialii FRH au decis ca întrecerea la care va participa şi Colegiul Energetic din Râmnicu Vâlcea (echipă pregătită de profesorul Aurelian Roşca) să se desfăşoare pe teren neutru, în Sala Sporturilor din oraşul Plopeni (judeţul Prahova), iar toate cheltuielile de organizare să fie suportate în mod egal de cele cinci echipe participante, adică aproximativ 7.000 lei de fiecare parte.
 

Chiar nu au bani sau totul a fost doar o „manevră” pentru a putea primi organizarea Turneului Final?
 

Deşi oficialii Liceului cu Program Sportiv din Brăila au prezentat ca fiind de ordin financiar motivele pentru care au renunţat la organizarea Turneului Semifinal, nu ar fi o surpriză ca ei să se bată pentru dreptul de a găzdui Turneul Final, unul mult mai costisitor. Cel puţin aşa susţin „gurile rele” din preajma întrecerii juvenile, care văd totul ca pe o „manevră” executată de brăileni, pusă la cale în momentul în care şi-au dat seama că se pot califica la Turneul Final şi pe un teren advers (sau chiar pe unul neutru, când, tot din cauza încurcăturii creată de ei, FRH nu a mai găsit o formaţie dispusă să organizeze competiţia într-un timp atât de scurt). Astfel, dacă LPS Brăila ar fi găzduit Turneul Semifinal, formaţia de pe malul Dunării nu mai era eligibilă pentru organizarea ultimul act. Rămâne de văzut dacă cele afirmate de aceste „guri rele” se vor adeveri şi dacă într-adevăr Liceul cu Program Sportiv din Brăila se va lupta pentru câştigarea dreptului de organizare a întrecerii în care se va stabili campioana naţională de junioare II.
 

Programul vâlcencelor la Turneul Semifinal
 

HC Buhuşi – Energetic (31 mai)

LPS Brăila – Energetic (31 mai)

CSŞ 6 Bucureşti – Energetic (1 iunie)

Energetic – LPS Vaslui (2 iunie)

*primele două echipe clasate se vor califica la Turneul Final
 

Energeticul poate avea echipă în Divizia A
 

Handbalistele Colegiului Energetic au disputat recent un „baraj” cu HCM Craiova, în urma căruia au câştigat dreptul de a participa la turneul pentru stabilirea formaţiei care va promova în Divizia A de handbal feminin (a doua competiţie ca importanţă din ţară, imediat inferioară Ligii Naţionale). Elevele profesorului Aurelian Roşca vor evolua în această întrecere la puţin timp după ce vor reveni de la turneul de junioare II, adică în prima parte a lunii iunie, adversarele lor urmând să fie, conform datelor publicate pe site-ul FRH, HC Şendreni, CSŞ Slobozia, LPS Arad, Viitorul Cluj, Viitorul Mediaş şi CSŞ 6 Bucureşti.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: