Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

20 mai 2019

Înfrângere onorabilă pentru HCM Râmnicu Vâlcea: 26-27 contra CSM București


Data de 26 aprilie 2018 putea rămâne marcată în calendarul echipei HCM Râmnicu Vâlcea și în inimile pătimașilor iubitori ai handbalului din județul nostru ca fiind cea mai importantă victorie din cei cinci ani trecuți de la înființarea clubului (începând cu vara anului 2013). Echipa noastră a condus cu 15-12, la pauză, în fața multiplei campioane naționale CSM București și a fost foarte aproape de o mare victorie. Din păcate, chiar dacă Iryna Glibko a fost în mare formă pe faza ofensivă, iar poarta a funcționat foarte bine în multe momente, Vâlcea a cedat în ultimele secunde ale întâlnirii, scor final 27-26.
Meciul a fost trăit la maxim de către cei 2.000 de fani prezenți în tribunele Sălii Sporturilor „Traian” din Râmnic. De altfel, contribuția publicului care, odinioară, împingea Oltchimul spre fazele superioare ale Ligii Campionilor a fost esențială și astăzi pentru jocul foarte bun reușit de trupa noastră. În urma acestei înfrângeri, HCM rămâne pe locul patru în ierarhia Ligii Florilor, dar are satisfacția că, sezonul următor, va juca în Cupa EHF.
De partea cealaltă, CSM București s-a încoronat deja cu titlul de campioană națională, iar acum se pregătește pentru Final Four-ul Ligii Campionilor de la Budapesta, acolo unde, în semifinalele întrecerii, va întâlni un nume mare al Europei, ETO Gyor.

Comentarii

mesaj(e)

Alte articole de la Actualitate