Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 decembrie 2018

Infracțiune rutieră la Diculești


Polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Măciuca i-au întocmit dosar penal unui bărbat din comuna Diculești, după ce acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest sau recoltarea probelor biologice. Astfel, în seara zilei de 19 decembrie, polițiștii au oprit pentru control, în Diculești, pe Drumul Județean 643 B, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din localitate. În urma solicitării polițiștilor de a se supune testării cu aparatul etilotest, bărbatul a refuzat acest lucru, refuzând de asemenea recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele acestuia, în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.

 

Arme de vânătoare, ridicate de la Dăești
Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au ridicat, în data de 19 decembrie, două arme de vânătoare, după ce un bărbat de 36 de ani a fost depistat efectuând acte de braconaj pe raza comunei Dăești. Astfel, în dimineața zilei de 19 decembrie, polițiștii au fost sesizați de către jandarmi ai I.J.J. Vâlcea cu privire la faptul că, pe malul Oltului, în comuna Dăești, a fost depistat un bărbat de 36 de ani, care participa la o partidă de vânătoare, neavând însă actele prevăzute de lege asupra lui. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, constatând că în fondul cinegetic se aflau trei vănători, aceștia prezentând pentru control o autorizație de vânătoare. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că unul dintre vânători ar fi împușcat două exemplare de păsări, care nu erau înscrise în autorizația de vânătoare și de asemenea a efectuat vânătoarea folosindu-se de o chemătoare electronică.
Au fost ridicate două arme de vânătoare, chemătoarea electronică și cele două exemplare de păsări, în vederea continuării cercetărilor, fiind întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj, prevăzută de legea 407/2006. De asemenea, în baza aceluiași act normativ, bărbatul a fost sancționat contravențional cu 2.000 de lei.

 

Autoturism sustras de la Sibiu, găsit la Muereasca
Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Râmnicu Vâlcea au depistat în comuna Muereasca un autoturism sustras din județul Sibiu, acesta fiind preluat și predat către polițiștii din cadrul I.P.J. Sibiu. Astfel, în data de 19 decembrie, polițiștii au depistat un autoturism înmatriculat în județul Sibiu. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că mașina figura ca fiind sustrasă. S-a luat legătura cu posesorul autoturismului, un bărbat de 49 de ani, stabilindu-se că acesta folosea autovehiculul ca mașină de serviciu, iar în urma unor neînțelegeri cu privire la drepturile salariale care i se cuveneau, bărbatul ar fi plecat acasă la data de 18 decembrie a.c., cu mașina în cauză. Bărbatul a predat mașina și documentele acesteia polițiștilor, autovehiculul fiind preluat de I.P.J. Sibiu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Politie

%d blogeri au apreciat: