Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

18 decembrie 2018

Informare de presă: trei asociaţii de proprietari, notificate de Apavil


Din cauza întârzierilor la plata facturilor reprezentând servicii furnizare apă potabilă şi canal, APAVIL SA a decis sistarea alimentării cu apă în cazul a trei asociații de proprietari incluse în categoria clienţilor rău-platnici și care au restanțe după cum urmează: Asociația de Proprietari A34/2 PT5 Ostroveni – 8.204,36 lei, Asociația de Proprietari Bloc 32 Bis T. Bălășel – 4.809,54 lei și Asociația de Proprietari C30 Ostroveni – 6.693,58 lei. Datoriile înregistrate reprezintă, la data de 01.10.2018, restanțele pe trei luni.
Societatea APAVIL SA este nevoită să apeleze la această măsură întrucât s-a constatat creşterea semnificativă a cuantumului sumelor datorate de către clienţi în contul serviciilor prestate. Deşi conducerea societăţii a manifestat întotdeauna înţelegere în ceea ce priveşte achitarea de către asociaţiile de proprietari a facturilor pentru serviciile prestate, se pare că, în anumite cazuri, clienţii nu au găsit de cuviinţă să aprecieze just această atitudine.
Asociaţiile de proprietari au fost deja notificate, urmând ca acţiunea de debranşare să demareze în perioada imediat următoare. Locatarii bun-platnici din cadrul asociaţiilor de proprietari care vor fi debranşate sunt rugaţi să înţeleagă necesitatea adoptării unor astfel de măsuri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: