Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 decembrie 2018

Incendiu la o casă din Pietrari


Pompierii militari din cadrul ISU „General Magheru” au intervenit în data de 7 februarie, la ora 17.05, pentru stingerea unui incendiu produs în localitatea Pietrari, sat Pietrari, la acoperișul unei case de locuit. Până la stingerea incendiului, a ars acoperișul din lemn al casei în suprafață de aproximativ 24 mp. și s-a deteriorat învelitoarea din plăci de azbociment și țiglă. După aproximativ două ore de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se propage și la alte bunuri din jur. Cercetările preliminare arată că flăcările s-ar fi declanșat după ce proprietara a făcut focul în imediata apropiere a locuinței.

Incendiu pe Primăverii, în Drăgășani
Pompierii militari din cadrul ISU „General Magheru” au intervenit în data de 7 februarie, la ora 17.43, în localitatea Drăgășani pe strada Primăverii, pentru stingerea unui incendiu produs la un coș de evacuare a fumului de la o casă. Până la stingerea incendiului, a ars funinginea din interiorul coșului. Prin intervenția promptă a pompierilor, s-a reușit salvarea locuinței și a bunurilor din gospodărie. Cauza care a dus la aprinderea coșului pare a fi, potrivit primelor verificări, folosirea sistemului de încălzire fără o curățare prealabilă a coșului de evacuare a fumului.
Pentru evitarea unor situații asemănătoare, recomandăm res­pec­tarea următoarelor reguli: verificarea, repararea, izolarea termică şi curăţarea periodică a coşurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii; coşurile de fum trebuie curăţate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare; coşurile de fum trebuie izolate termic faţă de elementele combustibile ale planşeului sau acoperişului (grinzi, astereală de lemn şi altele asemenea).

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la ISU

%d blogeri au apreciat: