Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

13 decembrie 2018

Încă trei premiere, până la sfârşitul stagiunii, la Anton Pann


Redăm, în rândurile de mai jos, o prezentare a următoarelor producţii ale Teatrului Anton Pann, făcută de directorul Adrian Roman: „Următoarele producţii teatrale ale Teatrului Anton Pann, vor fi în număr de trei, în acest an, deci, până la sfârşitul stagiunii 2012-2013. Pentru prima, va veni regizorul Cristi Juncu, împreună cu scenograful Cosmin Ardeleanu, care, în jurul datei de 18 martie, vor începe repetiţiile la un nou spectacol, cu premiera, probabil, pe la mijlocul lunii mai. Sper, ca de fiecare dată, să ne propună un spectacol interesant. Până acum, cele două spectacole pe care le-a realizat la Anton Pann, respectiv, „Portugalia” şi „Aproape”, au avut mare succes atât la public, cât şi la critică.

Al doilea spectacol, pe care îl vom mai face, va fi susţinut de un actor minunat, pe care îl veţi descoperi, este vorba de actorul Florin Dumitru, actor al Teatrului Alexandru Davila din Piteşti şi directorul Teatrului Aşchiuţă, un colaborator al nostru. Un spectacol de muzică şi poezie, intitulat „Cântec despre mine însumi”, care vă va oferi o perspectivă interesantă asupra poeziei contemporane. Acest spectacol va avea premiera în prima săptămână a lunii aprilie.

Sfârşitul stagiunii va marca începutul repetiţiilor, nu ştiu în ce măsură vom putea avea şi o premieră, a unui spectacol pe care îl voi realiza eu, ca regizor. Este vorba de „Mountain Bikery”, un spectacol bazat pe un text al unui actor-dramaturg austriac, Volker Schmidt. Scenografia va fi semnată de Irina Chirilă. Aceasta va fi cea de-a treia producţie a noastră.

Aş mai vrea să spun ceva despre spectacolele invitate, cel puţin pentru luna martie, este vorba de ziua de 30 martie, ultima sâmbătă a lunii, în care avem invitat un teatru naţional, respectiv, Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian”, din Bucureşti, care va prezenta două spectacole. Spectacolul „Cocoşelul neascultător” este o operetă pentru copii, pe un libret de Ion Lucian. Noi avem acest spectacol în repertoriu, un spectacol de animaţie, cu păpuşele, dar acesta este un spectacol cu actori, un spectacol muzical al Teatrului de Operetă. Este un spectacol de operetă pentru copii, lucru care cred că nu s-a mai văzut în Râmnicu Vâlcea. Iar în aceeaşi zi de 30 martie, acelaşi teatru va prezenta un spectacol de şansonete „Paris, mon amour”. Amândouă fiind spectacole cu montări speciale, deci, montările vor dura o zi şi jumătate, asta ca să nu vă imaginaţi că sunt spectacole de turneu, în care se pun două scaune şi o masă pe scenă şi se aprind trei lumini. Sunt spectacole care mizează pe muzică, pe imagine scenică, pe actori, pe oameni care ştiu să cânte, deci, zic eu, un fel de premieră pentru publicul vâlcean. Teatrul Naţional de Operetă va fi la Teatrul Anton Pann, pentru iubitorii de teatru şi de muzică din Râmnicu Vâlcea.”

În acest week-end, pe scena Teatrului Anton Pann

Sâmbătă, 16 martie, începând cu ora 11.30, în Sala Studio, va avea loc spectacolul pentru copii ILEANA SÂNZIANA, poveste de păpuşi de Ioan Brancu, după basmul lui Petre Ispirescu. De asemenea, duminică, 17 martie, începând cu ora 18.30, în Sala Mare, se va desfăşura piesa APROAPE de John Cariani, regia Cristi Juncu, scenografia Cosmin Ardeleanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: