Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 decembrie 2018

În zona blocurilor ANL din Râmnicu Vâlcea, Terenul de sport şi locul de joacă de pe faleza Oltului au fost reabilitate şi inaugurate


Vineri, 20 aprilie, primarul Mircia Gutău şi viceprimarii Eusebiu Veţeleanu şi Carmen Preda au inaugurat terenul de sport şi locul de joacă pentru copii, recent modernizate în zona blocurilor ANL pe faleza râului Olt. Printre alte lucrări realizate aici se numără demontarea gazonului sintetic degradat şi aşternerea de gazon sintetic recuperat de pe Stadionul Zăvoi pe un teren de sport cu o suprafaţă de 544 mp (aproape dublată faţă de cea iniţială), realizarea împrejmurii şi acoperirea cu plasă de siguranţă, realizarea de marcaje pentru minifotbal, vopsirea porţilor şi montarea unui panou de baschet, realizarea unei porţi de acces. De asemenea, au fost reparate echipamentele de joacă, iar DADP a realizat un zid de sprijin şi o parcare pentru opt autoturisme în imediata vecinătate.
Cu această ocazie, edilul-şef a motivat utilizarea la acest teren de sport a gazonului artificial recuperat de la Stadionul Municipal prin faptul că întreaga zonă adiacentă face obiectul unei posibile finanţări pentru o amenajare complexă; drept urmare, nu era oportună montarea de gazon nou – şi, evident, mult mai scump – în contextul în care toată zona ar urma să fie transformată. În cazul în care această finanţare nu va fi acordată, dată fiind multitudinea de solicitări pe această linie de sprijin, în cursul anului viitor pe acest teren de sport se va monta gazon nou.

Biroul de Presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: