Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 decembrie 2018

„În sport există o singură Europă”


Mette_Klit3• a afirmat antrenoarea daneză a Oltchimului cu prilejul unei conferinţe de presă

Mette Klit s-a arătat foarte optimistă în ceea ce priveşte şansele handbalistelor de la Oltchim de a realiza în sfârşit triumful mult dorit în cea mai prestigioasă competiţie inter-cluburi a handbalului feminin european – Liga Campionilor. Daneza a declarat următoarele: „Am ales să vin la Oltchim ştiind de proiectul extrem de serios care a început aici, dar şi de valoarea ridicată a lotului de jucătoare. Am încredere că, împreună, vom reuşi să îndeplinim ceea ce ne-am propus” (…) „Nu mi-a fost teamă să aleg o ţară est-europeană, mai ales că în sport există o singură Europă. Indiferent din ce parte a continentului vine o echipă, fiecare are şansa ei. Am ales să vin la Vâlcea şi datorită fanilor extraordinari pe care îi are acest club. Atât pentru mine, cât şi pentru Jakob, acesta a fost unul dintre principalele motive”, a mai completat încrezătoare antrenoarea secundă de la Oltchim.

„Un psiholog este foarte important pentru orice echipă, dar sportivele noastre nu au nevoie de unul în acest moment”

Chestionată cu privire la necesitatea unui psiholog în cadrul clubului Oltchim, daneza a răspuns: „Cred că un psiholog este foarte important pentru orice echipă, putând juca un rol decisiv în anumite momente cheie. Însă, nu cred că sportivele noastre au nevoie de unul în acest moment” (…) „Mai ales ca femeie, îmi este greu să fiu departe de familie, de cei dragi. Însă, în cariera de sportiv profesionist trebuie să te obişnuieşti şi cu astfel de situaţii. Acestea sunt necesare”.

Referitor la un subiect delicat pentru ţara noastră, cel al oferirii/primirii de mită, daneza Mette Klit, completată de altfel şi de principalul Jakob Vestergaard, ne-a acordat o „bilă albă”, susţinând că, cel puţin de când se află în România (de fix 23 de zile) nu s-a confruntat niciodată cu o astfel de situaţie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: