Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 decembrie 2018

În curând, CS Oltchim va pune la vânzare abonamentele pentru noul sezon


Conducerea Clubului Sportiv Oltchim va pune la dispoziţia iubitorilor handbalului din judeţul nostru (şi nu numai) abonamentele pentru sezonul compe­tiţional 2012/2013. Astfel, cei interesaţi vor putea să îşi asigure încă din această perioadă accesul la meciurile extrem de importante pe care campioanele României le vor susţine în Liga Campionilor, în ten­tativa istorică de a aduce trofeul suprem la Vâlcea.

Abonamentele vor putea fi achiziţionate de către cei interesaţi în perioada imediat următoare (cel mai probabil după 15 iulie), conducerea clubului urmând să ofere toate informaţiile în timp util. Ca şi în anii precedenţi, suporterii fideli (adică cei care au deţinut un abonament în sezonul 2011/2012) vor avea prio­ritate pentru reînnoirea abonamentului, dar şi pentru alegerea locului în sală. Aceştia vor beneficia de apro­xi­mativ două săptămâni pentru a-şi achiziţiona astfel de servicii. Abonamentele rămase vacante, împreună cu cele noi scoase la vanzare vor putea fi cumpărate ulterior de către cei interesaţi, după data de 1 august.

Detaliile referitoare la numărul abonamentelor puse la vânzare, preţurile acestora, precum şi datele exacte de la care se vor putea achiziţiona vor fi fă­cu­te publice în perioada imediat următoare. Mai multe informaţii pot fi obţinute şi de pe site-ul oficial al clubului Oltchim (www.cs-oltchim.com).

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: