Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 noiembrie 2018

În atenţia contribuabililor care depun declaraţii 100, 300 şi 710!


finante_sediu_latÎncepând cu obligaţiile lunii noiembrie 2011, cu termen de declarare până la 25 decembrie declaraţiile 100, 300 şi 710 se vor putea depune doar pe noile versiuni de soft, publicate pe websiteul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), www.anaf.ro.

Noile versiuni de soft ale progra­melor de asistenţă (Soft A şi Soft J) vor putea fi descărcate de pe websiteul ANAF, www.anaf.ro, de la secţiunea Declaraţii electro­ni­ce/Des­cărcăre declaraţii, unde se vor găsi şi instrucţiuni de com­pletare.

Depunerea online a acestor de­claraţii se va face doar pe pagina de upload creată iniţial pentru Decla­raţia 112, accesibilă prin porta­lul www.e-guvernare.ro, după auten­tificarea cu certificat digital calificat.

Contribuabilii care nu au un certificat digital calificat pentru semnarea declaraţiilor, le vor putea depune la ghişeul organelor fiscale, în format .pdf cu fişier .xml ataşat, pe suport CD, însoţite de declaraţia listată, semnată şi ştampilată.

Pentru perioadele de raportare an­te­rioare lunii noiembrie 2011, de­cla­raţiile 100, 300 şi 710 vor putea fi depuse doar la ghişeu, pe suport hâr­tie cu cod de bare sau cu fişier txt pe suport electronic, generate prin pro­gramele de asistenţă accesibile pe websiteul ANAF, www.anaf.ro, sec­­ţiunea Asistenţă contribuabili/ Programe utile/Declaraţii fiscale, existente pentru perioadele res­pec­ti­ve.

Atenţie! Contribuabilii vor putea salva pe un singur CD, cele trei declaraţii (100, 300 şi 710) ale unui singur operator economic.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: