Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

21 ianuarie 2019

În această seară, Cartianu își lansează a noua sa carte


Vineri, 15 decembrie 2017, ora 18.00, la Biblioteca Judeţeană “Antim Ivireanul” Vâlcea va avea loc lansarea volumului “600.000”, cea de-a noua carte publicată de Grigore Cartianu. Subtitlul lucrării este edificator: “Fenomenul #Rezist.
Povestea celei mai ample rezistenţe civice din istoria României”. La finalul lansării, Grigore Cartianu va avea un dialog cu publicul urmat de o sesiune de autografe.
Grigore Cartianu (48 de ani), născut la Brădiceni, comuna Peştişani, Gorj, este unul dintre ziariştii cu notorietate mare din România. A condus redacţiile unor ziare importante (Adevărul, Evenimentul zilei) şi a semnat mii de editoriale, interviuri şi anchete gaze­tăreşti. Este o apariţie frecventă în emisiuni TV, pe teme de maxim interes. În prezent este Senior Editor al cotidianului România liberă şi realizator al emisiunii zilnice Cronica de noapte, de la Naşul TV.
Jurnalistul este autorul a patru cărţi meticulos docu­men­tate despre evenimen­tele din Decembrie 1989: “Sfârşitul Ceauşeştilor”, “Crimele Revoluţiei”, “Teroriştii printre noi” şi “Cartea Revoluţiei”. De asemenea, a realizat scena­riul filmului documentar “Moartea Ceauşeştilor. Trei zile până la Crăciun”, în regia lui Radu Gabrea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Etichete: ,

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: