Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

18 noiembrie 2018

Imprudență de tânăr: Fără permis și sub influența alcoolului, la volan


Zilele trecute, polițiștii rutieri din orașul Călimănești au descoperit o neregulă (de fapt, un cumul de nereguli) mai rar întâlnită pe drumurile din județul nostru. În urma unui control de rutină desfășurat la primele ore ale dimineții, oamenii legii au fost sesizați cu privire la producerea unei coliziuni între două autoturisme, pe DN 7 – orașul Călimănești.
„În urma verificărilor efectuate, polițiștii deplasați la fața locului au constatat că, unul dintre cei doi conducători auto, un tânăr de 24 de ani, din municipiul Slatina, avea permisul de conducere reținut din 2 iunie a.c., iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge”, se arată în comunicatul de presă dat publicității pe marginea întâmplării din Călimănești.
De asemenea, polițiștii au făcut cunoscute și procedurile judiciare care urmează să se desfășoare pentru pedepsirea tânărului slătinean. Astfel, față de acesta se vor efectua cercetări pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fără permis și sub influenţa alcoolului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Politie

%d blogeri au apreciat: