Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

13 decembrie 2018

HCM, la un pas de cupele europene


• echipa vâlceană trebuie să învingă Dunărea Brăila în semifinala Cupei României
În urmă cu ceva vreme, echipa de handbal HCM Râmnicu Vâlcea a înregistrat o victorie importantă în deplasare. Astfel, fetele pregătite de Gheorghe Sbora, Mia Rădoi și Ildiko Kerekeș Barbu s-au impus pe terenul Coronei Brașov, o premieră pentru formația vâlceană. În urma acestui rezultat, HCM s-a calificat pentru prima dată în „final four-ul” Cupei României, alături de CSM București, Dunărea Brăila și CSM Roman. De remarcat, în partida de la Brașov, faptul că fetele noastre au respectat întocmai indicațiile venite dinspre banca tehnică, fapt ce a dus la o victorie concludentă.

Semifinală cu Dunărea Brăila

În semifinalele competiției, formația noastră va evolua în compania Dunării Brăila. Victoria în această partidă este foarte importantă pentru că, în eventualitatea accederii în finală, HCM Râmnicu Vâlcea își va asigura prezența în cupele europene. Mai trebuie spus că meciul se va juca sâmbătă, 31 martie, la Ploiești.

Gutău: „Investițiile în echipă se văd”

Mircia Gutău spune că, prin asigurarea unui buget consistent, Primăria a asigurat susținerea echipei de handbal. „Handbalul feminin face parte din Vâlcea, este un brand pentru oraș. Din acest motiv, bugetul de aproximativ un milion de euro din contribuția Consiliului Local și a unor sponsori a fost asigurat, iar rezultatele se văd. Am întărit echipa, suntem deja în primele patru… Aproape că avem asigurată prezența în finala Cupei României, unde vom juca, probabil, cu CSM București”, declară Gutău. Primarul Râmnicului mai spune că, deja, s-a discutat cu anumite jucătoare care vor veni în vară la Vâlcea, urmând a se renunța la cele care nu fac față.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Handbal

%d blogeri au apreciat: