Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

12 decembrie 2018

HCM, figură frumoasă în finala Cupei României


Ajunsă pentru prima dată în Final Four-ul Cupei României și, ulterior, în finala acestei competiții, echipa râmniceană HC Municipal a evoluat, astăzi, pe 1 aprilie, în fața redutabilei grupări CSM București. Meciul a fost relativ echilibrat, Vâlcea reușind să ofere o replică plină de demnitate mult mai galonatei formații din Capitală. Cristina Neagu (CSM București) și Irina Glibko (HCM Râmnicu Vâlcea) au fost cele mai bune jucătoare, ambele reușind să puncteze din cele mai dificile poziții, dar și din lovituri de la șapte metri. Prima repriză s-a încheiat cu un avantaj de cinci goluri, CSM București conducând cu scorul de 15-10.
Jocul foarte frumos făcut de jucătoarele ambelor formații a continuat și după pauză, meciul ridicându-se la nivelul unuia european. Lucru de altfel firesc dacă ținem cont de faptul că, în viitorul sezon al cupelor europene, CSM București va evolua în Liga Campionilor, iar HCM Râmnicu Vâlcea în Cupa EHF. Meciul s-a încheiat cu victoria meritată a bucureștencelor, scor final 29-22.
De amintit și faptul că la meciul disputat în Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploiești a fost prezent, alături de alți oficiali, președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu.

Yulia Dumanska și Valentina Ardean Elisei, în drum spre Vâlcea

Sezonul următor se anunță unul foarte promițător pentru HC Municipal Râmnicu Vâlcea atât pe plan intern, cât și în cupele europene. Spunem asta prin prisma faptului că, pe lângă jucătoarele valoroase pe care le are deja în lot, gruparea râmniceană este foarte aproape de acontarea serviciilor a două jucătoare extrem de talentate și valoroase, chiar dacă de vârste simțitor diferite. Ne referim aici la portărița Yulia Dumanska și extrema Valentina Ardean Elisei, car ar urma să fie legitimate la HCM Râmnicu Vâlcea începând cu vara acestui an, ambele evoluând în prezent pentru SCM Craiova.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Handbal

%d blogeri au apreciat: