Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

13 decembrie 2018

Handbalistele de la Oltchim învinse de „tancurile” ruseşti


Voina_Radu3• elevele lui Radu Voina nu au reuşit să decidă în favoarea lor calificarea în grupele principale ale Ligii Campionilor încă din Rusia, fiind învinse greu de Dinamo Volgograd, scor 34-30

Trecând printr-un program extrem de aglomerat în această perioadă, cu câte două meciuri în fiecare săptămână şi venind după un drum pe parcursul căruia au fost nevoite să schimbe mai multe avi­oa­ne pe ruta Istanbul-Moscova-Vol­gograd, handbalistele pregătite de Radu Voina şi-au pierdut con­cen­trarea şi forţa de joc carac­te­ristică unei mari echipe, nereuşind la Vol­go­grad decât un joc ce a evidenţiat mai mult uzura generată de atâtea meciuri, văzându-se conduse încă din minutul 3, scorul nefavorabil men­ţinându-se până în ultima se­cun­dă (e drept că niciodată dife­ren­ţa nu a luat proporţii, râmnicenele stând mereu în „plasa” rusoaicelor, apropiindu-se uneori la un singur gol). Prima repriză a disputei a în­ce­put mai slab pentru vâlcence, oferind prilejul masivelor rusoaice de a se distanţa constant la 3-4 punc­te diferenţă pe tabelă încă din mi­nutul 10. Revenirea s-a produs din­colo de prima treime a meciului, între minutele 20-30, când „chimis­tele” au relansat disputa, scorul pau­zei fiind de doar un gol în fa­voarea „dinamovistelor” din Volgo­grad (16-15). Aproape ca într-o oglindă, repriza secundă a început tot cu dominarea esticelor, ele mă­rindu-şi din nou diferenţa în primele 10 minute cu alte 3 goluri (care s-au dovedit a fi cele decisive până la final), scorul întâlnirii fiind în minutul 40 de 23-19 pentru fetele pregătite de tehnicianul Victor Riabih. În ulti­ma treime, ambele echipe au mers aproximativ „cap la cap”, având desigur şi oscilaţii, dar diferenţa de patru goluri s-a menţinut, râmni­ce­nele nereuşind remontarea aces­teia. Scorul final al meciului a fost 34-30 pentru Dinamo. Cele mai bune marcatoare ale echipei antre­nate de Radu Voina au fost Adriana Nechita (6 goluri); Ionela Stanca şi Patricia Vizitiu (ambele cu câte 4 reuşite) precum şi Oana Chirilă, Maria Jovanovic şi Yeliz Ozel (fiecare autoare a câte trei goluri).

De partea cealaltă, adevărate „guri de foc” pentru rusoaice s-au dovedit a fi Olga Levina şi Elena Kochetova, ambele marcând 16 goluri împreună!

Tot într-un joc contând pentru etapa a patra din grupa D a Ligii Campionilor, vicecampioana Ligii de anul trecut, Itxako Navarra a învins în deplasare pe Buxtehuder SV (vicecampioana Germaniei), scor 32-31. În urma acestor rezultate, după primele patru jocuri disputate de fiecare echipă, clasamentul se prezintă astfel: Itxako Navarra urcă pe prima poziţie cu 6 puncte (113-102 fiind golaverajul acesteia); Oltchim Rm. Vâlcea 6p (110-102); Dinamo Volgograd 4p (115-109) şi, „cenuşăreasa” grupei, Buxtehuder SV cu 0p (93-118).

Pentru CS Oltchim, următoarele două partide din Liga Campionilor (şi ultimele de altfel din acest an) vor fi pe teren propriu, ceea ce constituie un avantaj substanţial privind calificarea fără emoţii în „primăvara europea­nă”: cu Buxtehuder în data de 6 noiembrie (ora 18.00, meci transmis live pe DigiSport2) şi cu Itxako, pe 13 noiembrie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: