Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

12 decembrie 2018

Handbalistele de la Oltchim au încheiat turul Ligii Naţionale pe primul loc


• „chimistele” au făcut repetiţia oficială pentru meciul de sâmbătă cu Krim Ljubljana împotriva gălăţencelor de la HC Oţelul

faza_handbal21Sala „Traian” din Râmnicu Vâlcea a fost marţi seară gazda întâlnirii contând pentru ultima etapă din turul Ligii Naţionale, între CS Oltchim şi HC Oţelul Galaţi. Vâlcencele porneau ca favorite certe înaintea acestui meci, ele respectându-şi blazonul ultimilor ani, acela de echipă invincibilă în campionatul intern şi de această dată. Se poate spune că „oţelarele” au pierdut meciul încă din prima repriză, fiind conduse la pauză cu scorul de 15-8. În actul secund, Radu Voina a dorit să ruleze tot lotul de jucătoare, pentru a le ţine pe toate handbalistele sale cât mai bine conectate la activităţile sportive, având în vedere faptul că meciurile din Liga Naţională au un grad mult mai redus de dificultate, comparativ cu cele din Liga Campionilor. Repriza secundă a fost într-o oarecare măsură mai echilibrată, însă tot „chimistele” au fost cele care au dominat copios; la final, scorul afişat de către tabela electronică din Sala Sporturilor indicând un categoric 34-22, în favoarea campioanelor României. Pentru Oltchim, cele mai bune marcatoare ale partidei au fost: Adriana Nechita, autoare a 6 goluri; Valentina Ardean-Elisei şi Marija Jovanovic, ambele cu câte 5 reuşite. De partea cealaltă, s-au făcut remarcate Cioaric şi Pavăl, cu 6, respectiv 4 puncte marcate.

Graţie succesului obţinut, vâlcen­cele s-au îndepărtat şi mai mult de plutonul echipelor urmăritoare, în acest moment primele patru clasate în ierarhia Ligii Naţionale fiind: CS Oltchim 24p (dar şi un meci mai puţin disputat, cel cu Universitatea „Nep­tun” Constanţa, amânat din cauza că­de­rilor masive de zăpadă ce au per­turbat traficul rutier la finele săp­tă­mânii trecute); HC Zalău 19p; HC Oţelul Galaţi 17p şi Universitatea „Jolidon” Cluj 17p.

Tot în această săptămână, Olt­chim va debuta în faza grupelor prin­cipale din Liga Campionilor, o dată cu partida de la Ljubljana împotriva campioanei Sloveniei, Krim Mercator. Întâlnirea va avea loc sâmbătă, 4 fe­bruarie, începând cu ora 19.00 (ora României), ea urmând a fi transmisă în direct de către postul de televiziune DigiSport1. Din această grupă de patru echipe mai fac parte Buducnost Podgorica şi Metz Handball, campi­oa­­nele Muntenegrului, respectiv Franţei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: