Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 noiembrie 2018

Gyor, aproape să spargă ghinionul


• după şapte finale consecutive pierdute, maghiarele sunt la un pas de prima Ligă din istorie: Larvik – Gyor 21-24 (tur)
 

După ce au trecut în semifinale de vâlcencele de la Oltchim, la finalul unui meci doi plin de dramatism, maghiarele de la Audi ETO Gyor au întâlnit, în prima manşă a finalei Ligii Campionilor, formaţia norvegiană Larvik HK, fostă câştigătoare a acestui trofeu în urmă cu două sezoane. La fel ca în semifinale, unguroaicele au disputat manşa tur în deplasare, ele obţinând un rezultat similar cu cel înregistrat în partida de la Bucureşti cu Oltchim, adică o victorie pe terenul norvegiencelor, scor 24-21. Astfel, chiar dacă au un trecut cu adevărat de „coşmar” în ceea ce priveşte eficacitatea în ultimul act al unei competiţii europene (pierzând ultimele şapte finale disputate), maghiarele sunt cotate cu prima şansă pentru câştigarea trofeului. Partida retur, cea în care se va decide câştigătoarea trofeului, va avea loc sâmbătă, în cocheta arenă din Veszprem, cu începere de la 16.15 (ora României).
 

Două românce au împărţit dreptatea în Norvegia
 

Chiar dacă ţara noastră nu a avut reprezentantă în finala Ligii Campionilor, totuşi steagul tricolor a fluturat duminica trecută la meciul din Norvegia. Diana Florescu şi Anamaria Duţă, considerate cele mai valoroase arbitre din România, au fost delegate de Federaţia Europeană de handbal să oficieze partida tur din semifinale, acestea achitându-se foarte bine de atribuţiile primite.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: